Installatie FLiRD STER 3 Dimensionaal

Installatie van de FLiRD STER 3 Dimensionaal.

Vanaf 75,00 Excl. BTW

Beschrijving

Installatie FLiRD STER 3 Dimensionaal

De installatie van de FLiRD STER 3 Dimensionaal is feitelijk heel simpel. U hoeft feitelijk alleen de bijgeleverde haak aan het plafond te bevestigen waar u de FLiRD STER 3 Dimensionaal vervolgens aan kunt ophangen. Het snoer sluit u aan op de 230V en zie hier de FLiRD STER 3 Dimensionaal gaat aan.

Zoals iedereen wel zal begrijpen, wordt deze FLiRD STER 3 Dimensionaal in losse delen geleverd. Een lamp met een maximale spanwijdte van 344 cm is niet in zijn geheel te leveren. Dus ja, het ophangen van deze FLiRD STER 3 Dimensionaal is simpel maar je moet deze lamp eerst in elkaar zetten.

 

Opmerking:

Het lichtpunt mag NIET met een dimmer te worden bestuurd. Het dient een AAN/ UIT schakelaar te zijn omdat het een niet dimbare lamp is.

 

Waaruit bestaat de FLiRD STER 3 Dimensionaal.

1 * metalen centraal punt met 12 * M10 gaten.

12 * LED lampen voorzien van M10 draadeinde en een snoer.

Ø 2mm Staaldraad plus haak inclusief plug.

 

Stappenplan voor het ophangen van de FLiRD STER 3 Dimensionaal.

Stap 1) Boor een gat in het plafond waarin de plug met haak wordt gemonteerd.

Stap 2) Knip de staaldraad op lengte en monteer hier aan het metalen centrale punt.

Stap 3) Draai nu één voor één de LED lampen in de M10 gaten van het centrale punt.

Tip begin met de bovenste lamp want aan het einde kun je er anders er niet meer bij.

Stap 4) Sluit nu alle draden aan.

 

Installatie/ Ophangen uitbesteden aan DLS

Natuurlijk zijn wij u graag van dienst als het gaat om het ophangen/ installeren van de design lampen. Wij hangen exact de design lampen zo op zoals u dat wenst. Wij hebben ervaring in het ophangen van deze lampen dus voor ons geen enkel probleem. Naast de ervaring hebben wij ook het juiste gereedschap, lazer voor het uiteenzetten van de lijnen. DLS, De Lampen Specialisten gaan pas weg als u de WAUW heeft uitgesproken.

 

DLS, De Lampen Specialisten is wellicht uw geschikte installatiebedrijf

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs u dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd.

Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van uw lampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust even contact met ons op voor het plannen van een afspraak.