Industrieel kroonluchter

Kroonluchter bestaande uit LED buislampen.

Een industrieel kroonluchter maakt een ruimte helemaal af. Kroonluchters komen vooral in herenhuizen voor, maar misstaan niet in andere woningen. Met een kroonluchter geeft u kantoorpanden en woonkamers een luxe uitstraling en creëert u een warme sfeer. De Lampen Specialist is de specialist in het maken van industriële kroonluchters en wij helpen u graag met een passende industriële kroonluchter kopen.

De perfecte industriële kroonluchter

Het vinden van een industriële kroonluchter voor verschillende ruimtes kan best ingewikkeld zijn. Kroonluchters zijn vaak vrij groot en hebben veel impact op de sfeer in een woonkamer, lobby of kantoorpand. Daarom hebben wij bij De Lampen Specialist een uitgebreid portfolio met moderne kroonluchters. Deze kroonluchters bestaan niet uit ouderwetse peertjes, maar zijn voorzien van LED TL buizen. Hierdoor kan gevarieerd worden met lengte van de lampen en het ontwerp van de industrieel kroonluchter zelf en heeft u altijd een lamp die perfect bij u past. Wilt u een bepaalde sfeer creëren? Experimenteer dan met verschillende kleuren lampen en kijk wat het beste werkt met uw wensen en behoeftes. Een kroonluchter is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij de inrichting van een kantoorpand, maar de moderne versie van deze lamp kan een ruime helemaal af maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kroonluchter in uw woning of kantoorpand? Informeer dan bij ons personeel en laat u alles vertellen over deze bijzondere lichtbron.

Eenvoudig een industriële kroonluchter kopen

Bij De Lampen Specialist kunt u altijd terecht voor een mooie industriële kroonluchter. Bekijk in onze webshop de verschillende modellen en informeer bij het personeel over de specificaties. Zo kunnen wij de industrieel kroonluchter helemaal op maat maken en voorzien van mooie gekleurde lampen. Ons personeel maakt een schets van uw ruimte, zodat u ziet hoe de kroonluchter eruit komt de zien en helpt u met het vinden van het perfecte ontwerp. Een industriële kroonluchter kopen was nog nooit zo eenvoudig als bij De Lampen Specialist.

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made,  uw wensen staan centraal. Wij trachten al uw wensen te verwerken in de gewenste Design ledlamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken, Voor een indicatie verwijs ik u naar onze galerij of klik hier voor één van onze opgeleverde projecten.

Mocht u vragen hebben over onze unieke industriële LED armaturen neem dan even contact met ons op.  U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze atelier in Rijsbergen zo kunt u zelf een aantal moderne LED lampen aanschouwen.