Design verlichting

Designen van moderne LED hanglampen.

Design-verlichting-Breda

Design verlichting

De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaar enorm gericht maar ook zeker ontwikkeld op Design verlichting. Design verlichting is niet iets van je uit een doosje haalt, maar het groeit/ ontwikkeld onder je handen vandaan. Dit ontwikkel proces noemen we ook wel designen.

Custom made

Custom made is één van onze USP’s. Doordat wij elke lamp zelf maken vanaf het draaien van de  doppen tot aan de gewenste lengte staaldraden/ snoeren kunnen wij custom made werken. Wij vragen aan elke klant wat wenst u allemaal terug te zien in uw gewenste moderne LED lamp?  Zodra wij de wensenlijst hebben gedefinieerd kunnen we custom made de beste LED lampen voor onze klanten desingen en uiteindelijk maken.

Design LED lamp

De meest belangrijke kenmerk van een Design LED lamp is toch wel dat de led design lamp uniek dient te zijn. Uniek in zowel de uitvoering van de LED lamp als wel het feit dat de lamp niet overal verkrijgbaar dient te zijn. Tevens dient elke LED Design lamp de signatuur van de ontwerper uit te stralen. De omschrijving design LED Lamp, geeft dus ook aan dat de lichtbron LED is. Onze design LED Lampen dragen allemaal de merknaam: FLiRD, dat staat voor Flying LED Illumination by Rene Design. Met deze merknaam willen we heel duidelijk aangeven dat het gaat om zwevende LED lampen ontworpen door Rene van Luijk. Kortom, wij designen vanuit onze atelier in Breda de meest moderne LED lampen.

LED Design hanglamp

Led Design hanglamp, is feitelijk een pendelarmatuur. Echter wij vinden het woord pendelarmatuur voor een LED Design hanglamp te kort doen. Een Rolls Roys noem je ook geen auto, nee dat is een Rolls. Dit geld hetzelfde voor een LED Design hanglamp! Onze LED design hanglampen noemen wij zwevende LED TL buizen. Zwevend vanwege het feit dat onze lampen op elke gewenste manier in de ruimte kunnen zweven, namelijk: horizontaal/ schuin / zelfs verticaal worden de lampen opgehangen.

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made,  uw wensen staan centraal. Wij trachten al uw wensen te verwerken in de gewenste Design ledlamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken, Voor een indicatie verwijs ik u naar onze galerij of klik hier voor één van onze opgeleverde projecten.

Mocht u vragen hebben over onze unieke industriële LED armaturen neem dan even contact met ons op.  U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze atelier in Rijsbergen zo kunt u zelf een aantal moderne LED lampen aanschouwen.

FLiRD Opaal Open XL, Industriële hanglamp met opalen (wit) koker diameter 90mm stralingshoek 330° zonder doppen Design-verlichting