De Lampen Specialisten 

Begin dit jaar 2021 is De Lampen Specialisten verhuisd van Breda naar deze prachtige omgeving in Rijsbergen (Noord Brabant).

De kantoor villa straalt uniekheid, statigheid en allure uit. U raad het al, die kenmerken zijn ook de basis van ons bedrijf De Lampen Specialisten. Wij maken prachtige/ unieke/ stijlvolle/ industriële lampen vandaar dat wij met trots werken onder de naam De Lampen Specialisten.

Industriële lampen

Alweer 6 jaar geleden hebben wij ons eerste kantoorpand mogen voorzien van onze industriële lampen. Dit pand dat wat werd gerenoveerd naar de laatste trends is het pand De Groene Draeck, in dit pand is vroeger het schip van prinses Beatrix gebouwd.

De verantwoordelijke architect wilde een LED buis zonder armatuur toepassen. Om zo de aspecten minimalistisch/ industrieel/ simplicity/ uniekheid te optimaliseren. Na dit project hebben we met onze unieke industriële lampen vele kantoorpanden voor wat betreft de verlichting mogen bijdrage aan het optimalieren van de gewenste industriële stijl. Daarnaast is ons assortiment in de loop der jaren enorm uitgebreid. Simpelweg omdat elke architect wel een eigen, unieke lamp wenst.

Breed assortiment

In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Zo hebben we naast onze bekende hanglampen ook diverse kroonluchters ontwikkeld.


Zo hebben we een kroonluchter ontworpen, bestaande uit 6 verticale LED Buizen. Maar we hebben ook een moderne kroonluchter ontwikkeld met maar liefst 12 LED buizen met een maximale omvang van maar liefst 350 cm.

Kubus lamp

Onze nieuwste trots is de kubus lamp. Dit is een vierkante lamp met een maximale riblengte van 177 cm bestaande uit 18 LED buizen. Super, maar dan ook echt super gaaf. Deze kubus lamp is gemaakt van 40/ 40 mm aluminium profielen. De aluminium profielen kunnen in elke kleur gespoten worden. Dat geld uiteraard ook voor de doppen elke kleur is mogelijk, aan u de keus.

 

Welkom bij De Lampen Specialisten

Met het kantoor en atelier ben ik sinds 1 januari 2021 gevestigd in Rijsbergen. Prachtig gelegen naast het Krabbebos, zodat we soms ook bezoek krijgen van herten. Parkeren voor de deur is uiteraard mogelijk.

Kijk ook alvast op onze galerij voor een impressie of wel een project bij één van onze opdrachtgevers.