4 0phang mogelijkheden van de FLiRD armaturen

FLiRD armaturen kunnen op drie verschillende manieren worden opgehangen

Optie 1)…..Ophangen aan Ø 1mm staaldraden.

Alle FLiRD armaturen kunnen aan staaldraden worden opgehangen. De staaldraden zijn slechts Ø 1mm dik, oftewel erg dun. Dat moet natuurlijk ook wel gezien minimalisme een USP van alle onze FLiRD armaturen is. Staaldraad is natuurlijk ook een erg stoer ophang materiaal en geeft een extra industriële touche aan alle FLiRD lampen.

Standaard is de staaldraad 150 cm en leveren we er bijpassende schroefoogjes bij. waar je uiteindelijk de lampen aan op hangt. Natuurlijk kunt u er ook voorkiezen om i.p.v. de schroefoogjes verchroomde ophangbeugels te gebruiken.

Optie 2)…..Ophangen aan Ø 12 mm holle buizen.

De dunne Ø 1 mm staaldraden hebben we vervangen voor Ø 12 mm zwarte holle buizen. Zo hangt het armatuur chique vast aan het plafond en zijn de voedingsdraden mooi weggewerkt in de holle buizen en afgemonteerd in de Ø 12 cm zwarte plafond plaat.

Optie 3)…..Direct aan de wand/ plafond.

De FLiRD armaturen kunnen direct aan de wand dan wel aan het plafond gemonteerd worden. Om dit te kunnen realiseren voorzien wij deze armaturen van een slobgat. Heel simpel het Slobgat valt over de kop van de schroef die in de (wand/ plafond) is geschroefd vervolgens valt deze schroefkop in de sleuf naar boven en zie hier de lamp hangt precies op de plek waar je deze wilt hebben, zonder een zichtbare klem.

Resultaat alsof de FLiRD lamp direct aan de wand/ plafond is gelijmd zonder ook aar één schroef is te zien.

Voor extra informatie neemt u even contact op.

 Optie 4)…..Ophangen aan de kabelgoot.

Steeds vaker worden saaie kantoorpanden gerestyled naar industriële kantoorpanden. Industrieel betekend alle leidingen / kabelgoten worden zichtbaar. Om het industriële effect te versterken is het mogelijk om FLiRD armaturen direct aan de kabelgoten te monteren.

Deze lampen kun je door blijven koppelen, Na elke transparante buis krijg je weer een aansluitingspijp aan de kabelgoot.

Wat ook een gaaf effect geeft is als je de lampen haaks op de kabelgoot monteert.

Installatie is simpel en je ziet geen enkele aansluiting, dat weer het minimalisme versterkt. Bij deze een filmpje van een klant.