De Lampen Specialisten

In dit prachtige monumentale pand in het centrum van Breda zijn wij sinds 2018 gevestigd met het bedrijf De Lampen Specialisten.

Het pand straalt uniekheid, statigheid en allure uit. U raad het al, die kenmerken zijn ook de basis van ons bedrijf De Lampen Specialisten. Wij maken prachtige/ unieke/ stijlvolle/ industriele lampen vandaar dat wij met trots werken onder de naam De Lampen Specialisten.

Industriele lampen

Alweer 5 jaar hebben wij het eerste kantoorpand De Groene Draeck mogen voorzien van onze industriele lampen. De architect wilde een LED buis hebben zonder armatuur, om zo zouden de aspecten minimalistisch/ industrieel/ simplicity/ uniek te optimaliseren. Na dit project hebben we met onze unieke industriele lampen vele kantoorpanden voor wat betreft de verlichting mogen bijdrage aan het optimalieren van de gewenste industriele stijl. Daarnaast is ons assortiment enorm uitgebreid gezien het feit dat elke architect iets bijzonders wil.

Breed assortiment

In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Zo hebben we naast onze bekende hanglampen ook diverse kroonluchters ontwikkeld.

Zo hebben we een kroonluchter bestaande uit 6 verticale LED Buizen. Maar we hebben ook een moderne kroonluchter ontwikkeld met maar liefst 12 LED buizen met een maximale omvang van 350 cm.

Kubus lamp

Onze nieuwste trots is de kubus lamp. Dit is een vierkante lamp met een maximale omvang van 177 cm bestaande uit 18 LED buizen. Super, maar dan ook super gaaf. Deze kubus lamp is gemaakt van 40/ 40 mm aluminium profielen. Kan in elke kleur gespoten worden. Dat geld uiteraard ook voor de doppen elke kleur is mogelijk, aan u de keus.

Welkom bij De Lampen Specialisten

Met het kantoor en atelier ben ik gevestigd in het centrum van Breda. Parkeren voor de deur is niet mogelijk, vandaar het advies parkeer uw auto op de parkeer plaats MOLS. Hiervandaan is het slechts 2 minuten wandelen naar mijn atelier.

Kijk ook alvast op onze gallerij voor een impressie of wel een project bij één van onze opdrachtgevers.

De Lampen Specialisten