Hanglamp Industrie

Hanglampen met een Industriële touche

FLiRD Play, glazen LED buis hanglamp diameter 27mm stralingshoek 330°-Verticaal-volledige-lengte

Hanglamp industrie

Een hanglamp industrie is de perfecte keuze voor kantoorgebouwen en grote woonkamers. De design lampen van De Lampen Specialist hebben allemaal een uniek ontwerp en worden helemaal voor u gepersonaliseerd. Bent u op zoek naar een industrie hanglamp? Zoek dan niet verder maar informeer bij De Lampen Specialist naar de mogelijkheden en vraag ons ervaren personeel om meer informatie.

Unieke hanglampen industrie

Bij De Lampen Specialist vindt u unieke hanglampen industrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een moderne kroonluchter of een andere grote of kleinere hanglamp. Met een kroonluchter creëert u een luxe uitnodigende sfeer en geeft u uw lobby of kantoorpand een echte metamorfose. Onze modellen hebben allemaal een industriële look and feel en zijn voorzien van stevige LED TL buizen. Hierdoor heeft de hanglamp industrie niet zo’n ouderwetse uitstraling als een klassieke kroonluchter, maar past deze juist perfect in een moderne kantooromgeving. Het leuke aan de lampen van De Lampen Specialist is dat u onze lampen helemaal zelf kunt samenstellen. Voeg bijvoorbeeld gekleurde LED verlichting toe of maak de lamp net wat groter of kleiner, zodat deze perfect in een bepaalde ruimte past. Ons ervaren personeel heeft veel ervaring met het ontwerpen van de perfecte lampen en kan u hierdoor altijd goed adviseren over de mogelijkheden en keuzes.

Bestel een industrie hanglamp

Een hanglampen industrie bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Bespreek uw wensen met ons personeel en bekijk de tekeningen die zij voor u maken. Wilt u ons assortiment voor u bestelt in het echt zien? Maak dan een afspraak en kom een keer langs bij onze werkplaats in Breda. Hier ziet u hoe wij de bestellingen één voor één verwerken en kunt u de verschillende modellen industrie hanglamp met eigen ogen bewonderen. In onze werkplaats krijgt u tevens een demonstratie van de verschillende kleuren lampen en kunnen wij meer vertellen over het creëren van een optimale werkomgeving. Met een hanglamp industrie kunt u alle kanten op en geeft u uw kantoorpand de gewenste uitstraling.

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made,  uw wensen staan centraal. Wij trachten al uw wensen te verwerken in de gewenste Design ledlamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken, Voor een indicatie verwijs ik u naar onze galerij of klik hier voor één van onze opgeleverde projecten.

Mocht u vragen hebben over onze unieke industriële LED armaturen neem dan even contact met ons op.  U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze atelier in Rijsbergen zo kunt u zelf een aantal moderne LED lampen aanschouwen.

Gemeente-Amsterdam-enkelvoudige-werkplekken-FLiRD-Basic