FLiRD!

Merknaam van de zwevende LED TL buizen 

Kantoor-industriele-verlichting

FLiRD staat voor Flying LED Illumination by Rene Design en is een begrip in de lampenwereld. Onze prachtige LED TL-buizen zijn een geweldige design oplossing voor iedereen die op zoek is naar een moderne, zwevende LED-lamp met een industriële look and feel.

FLiRD-lampen zijn uniek vanwege het ontbreken van een armatuur. De LED-lampen kunnen daardoor direct aan het plafond worden bevestigd. Ook is het mogelijk de moderne TL-buis aan staaldraad te laten hangen.

DE LED-buizen zijn verkrijgbaar in ieder design en zijn ideaal voor de verlichting van kantoor en  andere gebouwen zowel modern, monumentaal als industrieel. FLiRD. is te customizen tot ieder gewenst design, denk bijvoorbeeld aan een strakke buis of juist een moderne kroonluchter. Wij denken graag mee over de beste oplossing!

De mogelijkheden

De LED-buizen zijn verkrijgbaar met een diameter van 40 en van 90 millimeter. De buizen van 40 mm zijn verkrijgbaar in diverse lengtes: 55 cm, 118 cm en 142 cm en worden voornamelijk gebruikt in kantoren met een minimalistische of industriële look. De 90 mm-buizen worden geleverd in een lengte van 58 cm, 118 cm en 158 cm en zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld beurzen waar een robuuste verlichting gewenst is.
Alle FL!RD-lampen kunnen worden geleverd met een dimfunctionaliteit. Door middel van een dimmer van 0-10 Volt kan elke gewenste lichtsterkte gekozen worden.
Daarnaast zijn de LED-lampen verkrijgbaar in diverse kleurcodes: 3000 K (warm wit, geschikt voor o.a. een retro look), 4000 K (koel wit, ideaal voor een industriële look) en 6500 K (daglicht, geschikt voor bijvoorbeeld laswerkplekken).
Voor alle FL!RD-lampen zijn er diverse montage-mogelijkheden: kies voor bijvoorbeeld clip-beugels of voor M5-schroefogen, wanneer je de lamp aan staaldraad wilt hangen.

Waarom kiezen voor een FLiRD-lamp?

In steeds meer kantoren wordt gekozen voor een industriële inrichting. In plaats van systeemplafonds zijn kabelgoten juist zichtbaar. Deze industriële look and feel wordt versterkt door de zwevende LED tl-buizen.

Door het minimalistische design en de mogelijkheid om  de zwevende buizen met elkaar te koppelen worden        strakke/rechte lichtlijnen gecreëerd.
De lamp is uitermate geschikt voor een mix tussen klassiek en modern. Denk aan monumentale panden die met hun hoge plafonds en/of ornamenten een klassieke sfeer uitstralen, maar nog beter tot hun recht komen door er een moderne touch aan toe te voegen: de LED-buizen.
Tot slot is de keuze voor een LED-lamp natuurlijk nog steeds een van de meest energiezuinige keuzes. Mooi voor het milieu en goed voor je portemonnee!

industriele-kroonluchter