Design Lamp

Designen van moderne LED hanglampen.

Design-verlichting-Breda

Een design lamp geeft een ruimte veel sfeer en uitstraling. Bent u bezig met de inrichting van een kantoorpand of nieuwe woning? Vergeet dan niet een unieke design lamp aan te schaffen en zorg dat uw verlichting helemaal in orde is. Met een design hanglamp led creëert u een productieve werkomgeving of maakt u uw woonkamer extra gezellig en de optimale plek om te ontspannen. De Lampen Specialist heeft een uitgebreid assortiment design lampen, die perfect passen bij verschillende ruimtes en toepassingen.

Een unieke design hanglamp

Een unieke design lamp is de perfecte keuze voor uw nieuwe kantoorinrichting. Onze lampen zijn helemaal aan te passen aan uw wensen en behoeftes en passen hierdoor altijd perfect in de ruimte. Kies op onze website uw favoriete model en bespreek uw wensen vervolgens met onze medewerkers. Zo kunt u de grootte of kleur van uw design hanglamp aanpassen of kiezen voor een speciale kleur TL buizen. Bestel voor een werkruimte bijvoorbeeld een lamp met koel wit licht voor extra productiviteit of kies voor een gekleurde lamp voor het creëren van een gezellige sfeer in een lobby of woonkamer. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het ontwerpen van lampen en helpen u graag bij het vinden van de perfecte design lamp.

Een design hanglamp led kopen

Het kopen van een design hanglamp bij De Lampen Specialist is erg eenvoudig. Op onze website vindt u al onze modellen en de bijbehorende specificaties. Wilt u een design hanglamp led met dimfunctie of gekleurde TL buizen? Vraag dan bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en stel zelf uw lamp samen. Wilt u onze lampen in het echt zien voor u een keuze maakt? Kom dan langs in de Lampen Specialist werkplaats in Breda voor een kijkje in ons productieproces. In onze werkplaats krijgt u een demonstratie van het effect van verschillende kleuren verlichting en kunt u al onze modellen met eigen ogen bekijken. Na uw bezoek kunt u de juiste keuze maken en bestelt u een design lamp voor uw woning of kantoorpand.

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made,  uw wensen staan centraal. Wij trachten al uw wensen te verwerken in de gewenste Design ledlamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken, Voor een indicatie verwijs ik u naar onze galerij of klik hier voor één van onze opgeleverde projecten.

Mocht u vragen hebben over onze unieke industriële LED armaturen neem dan even contact met ons op.  U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze atelier in Rijsbergen zo kunt u zelf een aantal moderne LED lampen aanschouwen.

FLiRD Opaal Open XL, Industriële hanglamp met opalen (wit) koker diameter 90mm stralingshoek 330° zonder doppen Design-verlichting