Werkplek -/ Decoratieve verlichting?

Nadruk Techniek of Stijl of op beide aan u de keus.

Wij, De Lampen Specialisten zijn begonnen met het ontwerpen van lampen, zonder gebruik te maken van een armatuur! Minimalisme was het kernwoord direct gevolgd door industriële stijl.

 

Vanuit deze insteek zijn wij steeds meer lampen gaan ontwerpen met uiteindelijk een heel breed assortiment aan armaturen. Om overzicht te houden in de diversiteit in armaturen hebben we gecategoriseerd op basis van STIJL en TECHNIEK. Op basis van deze 2 product kenmerken hebben we de armaturen verdeeld over werkplek verlichting en decoratieve verlichting.

Werkplek verlichting

Een design hanglamp led kopen

Voor alle armaturen die vallen onder de werkplek verlichting daarvoor maken we gebruik van een excellente LED lichtbron van het merk Osram. Dit type LED lichtbron heeft excellente productkenmerken, zoals:

  • Dimbaar via 1-10Volt dan wel DALI draadloos.
  • Op te nemen in Dialux voor het berekenen van een lichtplan.
  • Lichtsterkte vanaf 0 Lx tot aan 11.736 Lx
  • Extreem laag Flicker percentage, slechts 2,5%.
  • Kleurweergave oftewel de CRI / Ra index.
  • Extreem lange levensduur: 100.000 uren.
  • Geen lichtkleur verschil.

 

Elk door ons ontworpen armatuur die voorzien is van deze LED lichtbron hebben we in de productnaam voorzien van de specificatie –Excellent-.

FLiRD Opaal Open XL, Industriële hanglamp met opalen (wit) koker diameter 90mm stralingshoek 330° zonder doppen Design-verlichting

Decoratieve verlichting

Steeds meer bedrijven willen mooie industriële design armaturen voor hun kantoren. Daar staat veelal het ontwerp op de eerste plek. Kijk maar eens naar onze kroonluchters/ verticale LED buislampen. Voor dit soort armaturen geld design van het armatuur en ook de uitstraling van het licht en niet zo zeer punten zoals: lichtsterkte/ CRI waarde waar we overigens wel aan de NORMEN voldoen!

 

Dit type LED lichtbron heeft excellente productkenmerken, zoals:

·       Dimbaar; wel/ niet afhankelijk van de toegepaste LED.

·       Lichtsterkte vanaf 0 Lx tot aan 2.880 Lx

·       Normaal Flicker percentage.

·       Normale kleurweergave oftewel de CRI / Ra index ±90

·       Lange levensduur: 35.000 tot aan 50.000 uren.

·       Marge in lichtkleur verschil.

 

 

Alle FLiRD Design armaturen met het oog op decoratief, zijn allemaal voorzien van een standaard LED lichtbron. Zodoende wordt elk armatuur in de productnaam aangeduid met –Basic– verwijzing naar deze basic LED lichtbron. Wil overigens niet zeggen dat het armatuur niet geschikt is als werkplek verlichting!