Ontdek onze showrrom
Showroom en werkplaats

Een Uitnodiging naar Onze Wereld van Verlichting

Showroom en Werkplaats

Welkom in onze exclusieve showroom en werkplaats, waar de wereld van FLiRD Armaturen tot leven komt. Hier krijgt u de unieke kans om ons zorgvuldig samengestelde assortiment van armaturen in levende lijve te ervaren.

Een Reis door Licht en Design

Mijn avontuur in lichtontwerp begon 15 jaar geleden met de creatie van LED buis lampen. Sindsdien is mijn passie uitgegroeid tot een uitgebreide collectie van producten die ik met trots aan u voorstel. Ontdek de resultaten van jarenlange innovatie en vakmanschap in onze showroom.

Ontdek Essentie van Kwaliteit

Bewonder niet alleen de finesse van onze armaturen maar duik ook dieper in de wereld van materialen die wij gebruiken. Door u direct toegang te geven tot zowel onze eindproducten als de grondstoffen, krijgt u een compleet beeld van de kwaliteit en duurzaamheid die wij bieden.

Maatwerk op zijn Best

Elk stuk is een verhaal van passie en precisie. Omdat ik persoonlijk elk armatuur vervaardig, sta ik open voor gesprekken over uw specifieke wensen. Uw droomverlichting op maat? Dat bespreken we hier.

Bezoek ons

Onze showroom vindt u op:

Konijnenberg 88, 2de etage, 4825 BE Breda

Tel: 088 – 076 2024 (Voor een persoonlijke uitleg over onze producten en diensten)

We vragen u vriendelijk om van tevoren even te bellen voor het inplannen van een afspraak. Zo kunnen we u de aandacht geven die u verdient.

Uw toekomstige verlichtingsinspiratie wacht op u. Bent u klaar om de volgende stap te zetten in de wereld van professionele en op maat gemaakte verlichting? Bezoek onze showroom en laat u meenemen op een reis van creativiteit en innovatie