Lampen die naadloos aansluiten op elk UNIEK project.

Van standaard saaie armaturen naar Unieke lampen customizen.

6 jaar geleden heb ik de switch gemaakt van kwantiteit naar kwaliteit. 6 jaar lang standaard smakeloze LED Panelen/ LED Buizen verkocht. Om toch onderscheidend te zijn van al mijn concurrenten moest het altijd goedkoper en kwaliteit speelde eigenlijk geen rol.

Zeer goedkope LED armaturen verkocht , waar ik in ieder geval niet TROTS op was.

 

Kabelgoot-armatuur -Act Inc. Amsterdam

Trotse opdrachtgevers, aan wie ik oprecht de vraag kon stellen wat wens wenst u…….?

Nadat ik afscheid had genomen van deze goedkope/ smaakloze LED buizen/ LED Panelen, ben ik eigen armaturen gaan ontwerpen. In de loop der jaren werd ik steeds vaker door Architecten en ontwerpers benadert voor hun projecten. Mijn standaard LED Buislamp zijn in de basis mooi maar, zij  willen toch altijd graag iets unieks aan hun lampen!

Mijn opdrachtgevers, kunnen nu een UNIEKE lamp aanbieden.

Doordat ik alle onderdelen zelf maak, kan ik alle wensen van mijn opdrachtgevers werken. Super gaaf om oprecht te kunnen vragen wat wensen jullie dan wel jullie opdrachtgevers van de lamp? Het draait nu om het invullen van de wensen in plaats van op het o.b.v. prijs een deal binnen willen scoren.

Resultaat, opdrachtgevers (Nat-/ Internationaal) op basis van hun wensen de juiste bijpassende lampen aangeboden dan wel gecustomised.  

Kantoor-verlichting-Duitsland
Versturen naar?

 

 

 

 

Online de juiste lamp bestellen is onmogelijk!

Natuurlijk is het online bestellen van een lamp, zeker mogelijk! Echter om online een unieke customisede lamp te bestellen is ONMOGELIJK! Om dit toch enigszins toch op te lossen hebben wij een welkomst doosje samengesteld.

 

Doosje bestaat uit:

  • LED Buis lamp compleet met stekker.
  • Diverse buisjes waarmee de lampen worden gemaakt.

Zo kunt u alle buizen over de lamp schuiven om zo zelf het verlichtingseffect te beoordelen.

Daarnaast nodig ik u uit om al uw ontbrekende wensen aan ons door te geven. Zo kunnen wij waar mogelijk deze wensen verwerken in deze Unieke lamp zodat deze nog beter voldoet aan al uw wensen.