FLiRD transparante kroonluchter, bestaande uit 6 schuine transparante Ø 50 mm LED buislampen met 330° stralingshoek.

 

Transparante kroonluchter, bestaande uit 1 centrale opstaande Ø 50 mm transparante buis. Hieraan zijn de 6 transparante buizen Ø 50 mm inclusief LED buizen aan bevestigd.

 

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 2.000,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD transparante kroonluchter, bestaande uit 6 schuine transparante Ø 50 mm LED buislampen met 330° stralingshoek.

In totaal 7 transparante LED buislampen samengevoegd tot één FLiRD transparante kroonluchter. Wij ondertussen nu de meest spectaculaire / modernste kroonluchter die groot van formaat is met een zeer gering elektriciteitsverbruik. Onze draadloze luchter komt het beste tot zijn recht op locaties met hoge plafonds en die uniek willen zijn met hun verlichting, denk aan winkels/hotels/restaurants/kantoren. Bovendien is onze kroonluchter ook een echte eyecatcher waar je niet heen kunt.

 

Transparant = Retro.

In de jaren ’80 was het zeer modern om draadloze apparaten te hebben, zoals telefoons/ radio’s. Nu 40 jaar later merken wij dat bedrijven deze retro stijl willen terugbrengen in hun kantoor of in winkels. Zo ontstaan ​​​​er moderne/ strakke/ industriële stijlen, waar deze kroonluchters een positieve bijdrage leveren.

 

toepassing.

Dit soort armaturen met bepaalde afmetingen komen het beste tot hun recht op locaties met hoge plafonds. Denk aan winkels/ hotels/ restaurants/ kantoren. Zo kun je deze transparante kroonluchter een echte waauw-factor creëren. Deze moderne kroonluchters hebben als hoofdtaak, de locatie om te upgraden met deze transparante kroonluchter als blikvanger.

 

Kopers kiezen uit de volgende redenen voor deze armatuur.

Aan elke klant vragen wij altijd, waarom kiezen jullie voor dit type armatuur de transparante kroonluchter? Het meest gehoorde argument is het unieke ontwerp en het enorme formaat waarin je deze transparante kroonluchter kunt bestellen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak ontmoet met vragen over een te ontwerpen/ armatuur maken. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat het allerleukste is om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam  FLiRD , de staat voor  F liggende  L ED  verlichting door  R ene  Design .

 

Enkele productkenmerken van deze transparante kroonluchter.

 • Ontwerp van deze FLiRD transparante kroonluchter.

Deze kroon transparante luchter bestaat uit één verticale centrale Ø 50 mm transparante buis. Aan deze centrale transparante buis zijn 6 schuine transparante buizen aan gemonteerd. In de 6 schuine transparante buizen zijn LED TL buizen met een stralingshoek van 360° in verwerkt.

 

 • Interne LED-drivers.

Elke LED lichtbron heeft een interne LED driver. Hierdoor worden alle 6 de LED-drivers in de centrale buis met elkaar verbonden. Zodoende heb je maar één voedingsdraad nodig die direct op de 230V aangesloten kan worden.

 

 • Stralingshoek van haast 360˚.

LED verlichting schijnt waarschijnlijk altijd direct naar beneden ofwel de stralingshoek minimaal 180˚. Onze moderne kroon transparanteluchter heeft maar liefst een stralingshoek van haast 360˚ oftewel rondom.

 

 • Energiezuinige transparante kroonluchter.

Het energieverbruik van deze moderne kroonluchter hangt af van welke lengte maat je kiest. De kleinste formaat draadloze kroonluchter verbruikt slechts 54 Watt. Het grootste formaat kroonluchter met armen van maar liefst 160 cm gemiddeld slechts 132 watt. Voor zo’n groot armatuur is dat elektriciteitsverbruik erg weinig.

Voorbeeld, vroeger had je in een kantoor boven elke werkplek 1 inleg dubbel uitgevoerde TL-armatuur die 100 Watt verbruikte. Nu kun je deze vervangen voor 1 LED buislamp die slecht 22 Watt verbruikt. Vaak een besparing van 78% op het elektriciteitsverbruik plus een langdurige levensduur van 50.000 branduren ipv 8.000 branduren.

 

 • Ophangen aan 1 punter.

De Ø50 mm dop van de centrale transparante buis wordt geleverd met een verchroomde ophanghaak, waar de gehele armatuur wordt ondersteund. Hey zwarte voedingssnoer komt uit het midden van deze verchroomde haak zodat de beide draden mooi strak naast elkaar komen.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Retro armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest voorkomende lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

 

 • Onze transparante kroonluchter is niet dimbaar

De toegepaste LED TL buizen in onze kroonluchter zijn niet dimbaar. Echter als u wel een kroonluchter wenst die u kunt dimmen dan verwijs ik u naar onze dimbare kroonluchter.

 

De FLiRD transparante kroonluchter wordt als een compleet armatuur geleverd.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ winkel/ hotel/ restaurant te voorzien van deze transparante kroonluchter dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • De FLiRD transparante kroonluchter in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • Ophangset, met daarin:
  • Voor aan het plafond een schroefoog met bijbehorende plug.
  • Staaldraadklem voor het creëren van een lusje aan de staaldraad.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model van de FLiRD transparante kroonluchter te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • De interne doppen worden standaard in het zwart gespoten, echter we kunnen ze in alle kleuren van de regenboog spuiten.
 • Extra lange staaldraad/ voedingsdraad.

 

Levering en we hangen de transparante kroonluchter voor u op.

Direct nadat u deze transparante kroonluchter hebt gekocht worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Dit armatuur is te groot om te versturen dus wij komen het armatuur persoonlijk afleveren en ophangen.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

 

Extra informatie

Projecten

Onze aller laatste aanvulling op de FLiRD familiy is onze Kroonluchter. Deze kroonluchter heeft een lengte van circa 65 cm, zodoende is deze maat uitermate geschikt voor in een kantoor boven een bureau.

Echt zeer sjieke kantoorverlichting.