Installatie FLiRD Open XL

Bestaande uit 

Vanaf 35,00 Excl. BTW

Beschrijving

Installatie FLiRD Open XL

Installatie FLiRD Open XL is zeker gemakkelijk, iedereen kan het! Mocht het echter zijn dat jullie deze LED buislampen toch niet zelf willen ophangen dan kunnen wij, DLS dat wellicht voor u uitvoeren. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de installatie FLiRD Open XL. Zo werken wij uitsluitend met professioneel gereedschap zoals bijvoorbeeld lazer apparatuur voor de uiteenzetting van de lijnen. Daarnaast hebben we ook een enorme ervaring opgebouwd hoe we de lampen zo mooi mogelijk kunnen ophangen om zo een ​​zo’n hoog mogelijk WAUW effect te realiseren.

Met trots verwijs ik u dan ook graag naar onze gallerij om zo een ​​indruk te krijgen over onze gerealiseerde projecten. Kortom, wij verzorgen graag de installatie FLiRD Open XL.

 

Op maat gemaakt

DLS, De Lampen Specialisten tracht al uw wensen/ eisen te verwezenlijken in al onze armaturen. Standaard zijn de staaldraden en het netsnoer 150 cm lang. Had u graag langere staaldraden dan wel net snoer gehad laat het ons weten en wij passen de lengte graag aan op uw wensen. Kortom, informeer ons DLS, De Lampen Specialisten van uw wensen en wij zullen er alles aan doen om deze in te willegen.

 

Dimfunctionaliteit

Standaard is deze robuuste lamp niet dimbaar. Echter optioneel kan deze wel als dimbare lamp worden aangeboden. Let op dan is het wel van belang dat het lichtpunt waarop de lamp wordt aangesloten voorzien is van een extra draad. De dim driver kunt u zeer gemakkelijk via de website bestellen. Ja wij bieden twee dimbare drivers aan namelijk 0 -10Volt en de tweede optie is dimmen via DALI aan u de keuze.

 

FLiRD Open XL kan zowel Horizontaal als Schuin opgehangen worden.

De FLiRD Open XL is aan beide zijde voorzien van soepele staalkabel. Hierdoor is het mogelijk om de FLiRD Open XL schuin dan wel horizontaal op te hangen.  Doordat de lamp slechts een stralingshoek heeft van 180° heeft worden deze design lampen vaak horizontaal opgehangen.

 

Bevestigingsmaterialen

Elke FLiRD Open XL wordt standaard geleverd met 150 cm soepele staalkabel(s) en 150 net snoer. Daarnaast ontvangt u er ook een plastic zakje bij met daarin:

2 * Klemmetjes, hiermee kunt lusjes creëren in het staaldraad.

2 * Haakjes met 2 * bijbehorende pluggen.

Aantal krimpkousjes zodat het net snoer en het staaldraad mooi tegen elkaar kunnen komen.

 

Optioneel

Verchroomde plafondbeugels, als u de bijgeleverde haakjes te standaard vindt. Het is een klein detail maar het geeft toch net iets extra’s aan de lampen.

 

Zelf de FLiRD Open XL ophangen en aansluiten

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de FLiRD Open XL zelf op te hangen. Feitelijk is het heel simpel u maakt eerst lusjes in de staaldraden en hangt vervolgens de lamp op aan de bijgeleverde haakjes. Nu sluit u de lamp aan op de 230V en klaar is kees. Natuurlijk leveren wij er ook een Nederlandse handleiding bij, dat is wel zo handig. Stap voor stap leggen wij u uit hoe u de lamp het makkelijkst en het mooist kan ophangen.

 

Installatie/ Ophangen uitbesteden aan DLS

Natuurlijk zijn wij u graag van dienst als het gaat om het ophangen/ installeren van de design lampen. Wij hangen exact de design lampen zo op zoals u dat wenst. Wij hebben ervaring in het ophangen van deze lampen dus voor ons geen enkel probleem. Naast de ervaring hebben wij ook het juiste gereedschap, lazer voor het uiteenzetten van de lijnen. DLS, De Lampen Specialisten gaan pas weg als u de WAUW heeft uitgesproken.

 

Hoe verloopt de installatie/ ophanging via DLS?

DLS, De Lampen Specialisten staat voor garantie en kwaliteit vandaar dat dit onze werkwijze is.

 

  • Datum/ Tijdstip

In overleg bepalen we de datum/ tijdstip van wanneer wij de lampen komen ophangen.

 

  • Waar/ hoe

U geeft aan op welke plekken u de lampen wenst te hebben, natuurlijk kunnen we u daarin ook adviseren.

 

  • Ophangen/ installatie

Wij lazeren waar mogelijk de ophangpunten uit om vervolgens de lampen op de gewenste hoogte gehangen

 

  • Aansluiting

Als laatste worden de lampen aansloten op de aanwezige lichtpunten!

 

2 opmerkingen:

  1. Jullie zorgen voor de desbetreffende lichtpunten in het plafond/ muur.
  2. De FLiRD Open XL is standaard niet dimbaar dus het lichtpunt mag geen dimbaar lichtpunt zijn!

 

DLS, De Lampen Specialisten is wellicht uw geschikte installatiebedrijf

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs u dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd.

Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van uw lampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust even contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Bedrijfsnaam: DLS staat voor De Lampen Specialisten.