Wi-Fi control

Hoe gaaf is het wel niet om waar dan ook ter wereld uw lampen te kunnen bedienen? wij bieden u deze optie aan door simpel weg een koppelstuk te monteren tussen uw lamp en uw licht punt. Dit koppelstuk noemen we de Mini Smart Switch en kunt u monteren in uw inbouwlasdoos (lichtpunt).

 

15,00 Excl. BTW

Beschrijving

Wi-Fi control

Uw lampen bedienen via Wi-Fi, dat lijkt misschien overdreven, maar tocht het is uiterst handig. Echter ik kan u zo een aantal voorbeelden presenteren waarin het toch wel een uitkomst kan bieden. U gaat op vakantie en wilt toch graag dat de lampen ad random de lampen werken, dat is dus mogelijk via het aanmaken van een tijdszone. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat de lampen nog aanstaan zonder dat dat nodig is? Nu met een simpele druk op uw telefoon kunt u alles beheren en waar nodig lampen die onnodig aanstaan uit zetten. Kortom, Wi-Fi control is niet noodzakelijk maar bied zeker voordelen die weldegelijk handig zijn!

 

Mini Smart Switch

Via dit apparaat wordt uw lamp verbonden met het Wi-Fi protocol. Het is feitelijk een koppelstuk tussen uw lamp en uw lichtpunt. Met dien verstande dat dit apparaat Wi-Fi ondersteunt en zodoende ook uw lamp. Via de App SMARTLIFE op uw mobiele telefoon kunt u de lamp instellen zoals u dat wenst. !

 

Technisch

Dit kleine apparaatje past in elke universele inbouw lasdoos (Lichtpunt). In deze inbouw lasdoos komen al uw draden van uw lichtpunt samen. U kunt deze Mini Smart Switch in deze lasdoos monteren en aansluiten op de juiste bedrading. Voor de installatie verwijs ik u naar de aangeboden handleiding op mijn website.

 

App Smartlife

Doordat uw lamp nu verbonden is met uw Wi-Fi netwerk kunt u uw lamp(en) via het internet bereiken en uiteraard ook bedienen. Voor de bediening van uw lamp daarvoor kunt u gebruik maken van de App Smartlife. De Smart Life app is gratis en werkt op mobiele apparaten met IOS van 8.0 en hoger of Android 4.4 en hoger.

In welke mate kunt u nu uw lamp bedienen?

  • Natuurlijk kunt uw lamp aan/ uit zetten.
  • U kunt uw lamp via een tijdschema automatisch aan/ uit zetten.
  • U kunt uw lamp a.d.h.v. het weer laten bedienen.
  • Etc.

 

Doordat u een heel tijd schema kunt instellen is het natuurlijk een ideaal middel om tijdens afwezigheid toch de lampen te kunnen bedienen zodat het lijkt dat u gewoon thuis bent. Nee u kunt de lamp niet dimmen omdat uw lamp de functionaliteit dimmen niet ondersteunt.

 

Voor deze slimme inbouwschakelaar heeft u geen extra apparaten zoals een hub of een bridge nodig. Alleen uw Wi-Fi netwerk is genoeg. Deze schakelaar is ook te gebruiken in combinatie met andere slimme apparaten. U verbindt deze schakelaar simpelweg met uw Wi-Fi en het is klaar voor gebruik. U kunt de schakelaar instellen en bedienen met de Smart Life app en u kunt vervolgens de schakelaar ook koppelen aan bijvoorbeeld Google Home en Alexa.

 

Demonstratie Wi-Fi

Mocht u interesse hebben in een demonstratie van het gebruik van Wi-Fi voor uw lamp, geen probleem? Neem dan even contact met ons op voor het plannen van een afspraak  bij ons op kantoor in Rijsbergen u bent van harte welkom.