Gratis FLiRD Multicolour

Gratis FLiRD Multicolour ontvangen. Lengte 50 cm inclusief de afstandsbediening.

25,00 Excl. BTW

Beschrijving

Gratis FLiRD Multicolour

Wilt u niet eerst de FLiRD Multicolour in het echt zien voordat u over gaat tot koop? Dat is mogelijk door hier een gratis FLiRD Multicolour lamp aan te vragen. Wij versturen deze FLiRD Multicolour lamp gratis zodat u 2 weken de tijd heeft om deze lamp te bewonderen. Als u binnen 2 weken deze FLiRD Multicolour lamp retour stuurt dan ontvangt u direct de borg retour.

Natuurlijk heb ik mijn uiterste best gedaan om u zo volledig mogelijk te informeren over de FLiRD Multicolour. Zo heb ik naast gedetailleerde product foto’s ook vele foto’s van gerealiseerde projecten waar ik uiteraard zeer trots op ben. Naast al deze foto’s heb ik van dit armatuur ook de technische specificaties bijgevoegd.

 

  • Borg van € 25,-

U kunt nu een gratis FLiRD Multicolour ontvangen. De enige kosten die wij in rekening brengen zijn de eenmalige verzendkosten van € 10,-. Om ervoor te zorgen dat wij deze demo lamp weer retour ontvangen vragen wij een borg van € 25. Deze borg min de verzendkosten ontvangt u retour zodra wij deze lamp binnen 2 weken retour hebben.

Zo kunt u feitelijk voor € 10,- zelf oordelen of dit de lamp is die u wenst.

 

  • Het gratis/ complete pakket bestaat uit.

U ontvangt één FLiRD Multicolour in de lengte van 50 cm. Daarnaast kunt u uit twee licht kleuren kiezen, namelijk:

  • 3.000K (Warm wit), wordt veel in een relax ruimte toegepast en/ of ook in de privé sfeer.
  • 4.000K (Koel wit). Vooral in kantoren wordt deze kleur gebruikt of wel als lamp boven bureau dan wel in de garage of werkplaats.

De bijgesloten retour postzegel zorgt ervoor dat u de lamp kosteloos kan retourneren.

 

  • DPD Service punt

Klik op het DPD Service Punt om te zien waar voor u het dichtstbijzijnde DPD service punt is waar u de lamp kunt inleveren.

 

  • Terug boeken van de borg.

Zodra wij de FLiRD Multicolour binnen 2 weken retour hebben ontvangen, wordt de borg van € 25,- min de verzendkosten van € 10,- direct aan u terug geboekt.

 

Gratis de FLiRD Multicolour beoordelen voordat u overgaat tot koop!

Om online snel inzicht te krijgen in de lamp in verschillende omgeving dan verwijs ik u met trots naar gallerij. Zo krijgt u wellicht ook een goede indruk over onze lampen.

Extra informatie

Projecten

Verlichtingsproject Mikrocentrum Veldhoven