Gratis FLiRD Basic XL

Gratis FLiRD Basic XL. Lengte 50 cm keuze uit 3.000K/ 4.000K.

25,00 Excl. BTW

Beschrijving

Gratis FLiRD Basic XL

Wilt u niet eerst de FLiRD Basic XL in het echt zien voordat u over gaat tot koop? Dat is mogelijk door hier een gratis FLiRD Basic XL lamp aan te vragen. Wij versturen deze FLiRD Basic XL lamp gratis zodat u 2 weken de tijd heeft om deze lamp te bewonderen. Als u binnen 2 weken deze FLiRD Basic XL lamp retour stuurt dan ontvangt u direct de borg retour.

Natuurlijk heb ik mijn uiterste best gedaan om u zo volledig mogelijk te informeren over de FLiRD Basic XL. Zo heb ik naast gedetailleerde product foto’s ook vele foto’s van gerealiseerde projecten waar ik uiteraard zeer trots op ben. Naast al deze foto’s heb ik van dit armatuur ook de technische specificaties bijgevoegd.

 

  • Borg van € 25,-

U kunt nu een gratis FLiRD Basic XL ontvangen. De enige kosten die wij in rekening brengen zijn de eenmalige verzendkosten van € 10,-. Om ervoor te zorgen dat wij deze demo lamp weer retour ontvangen vragen wij een borg van € 25. Deze borg min de verzendkosten ontvangt u retour zodra wij deze lamp binnen 2 weken retour hebben.

Zo kunt u feitelijk voor € 10,- zelf oordelen of dit de lamp is die u wenst.

 

  • Het gratis/ complete pakket bestaat uit.

U ontvangt één FLiRD Basic XL in de lengte van 50 cm. Daarnaast kunt u uit twee licht kleuren kiezen, namelijk:

  • 3.000K (Warm wit), wordt veel in een relax ruimte toegepast en/ of ook in de privé sfeer.
  • 4.000K (Koel wit). Vooral in kantoren wordt deze kleur gebruikt of wel als lamp boven bureau dan wel in de garage of werkplaats.

De bijgesloten retour postzegel zorgt ervoor dat u de lamp kosteloos kan retourneren.

 

  • DPD Service punt

Klik op het DPD Service Punt om te zien waar voor u het dichtstbijzijnde DPD service punt is waar u de lamp kunt inleveren.

 

  • Terug boeken van de borg.

Zodra wij de FLiRD Basic XL binnen 2 weken retour hebben ontvangen, wordt de borg van € 25,- min de verzendkosten van € 10,- direct aan u terug geboekt.

 

Gratis de FLiRD Basic XL beoordelen voordat u overgaat tot koop!

Om online snel inzicht te krijgen in de lamp in verschillende omgeving dan verwijs ik u met trots naar gallerij. Zo krijgt u wellicht ook een goede indruk over onze lampen.

Extra informatie

Projecten

Verlichtingsproject Mikrocentrum Veldhoven