slobgaten

LED buislampen monteren aan de wand/ plafond.

alternatieve tekst
Wat is een slobgat?

Een Slobgat is feitelijk een combinatie van een rondgat met aansluitend een sleufje. De slobgaten in de FLiRD armaturen hebben een Ø 6mm rondgat en een sleufje van circa 2 cm lang en 4 mm breed.

Elk armatuur wordt voorzien van 2 slobgaten

Als u een FLiRD armatuur selecteer met slobgaten dan wordt het armatuur altijd voorzien van 2 slobgaten. Zodat het armatuur aan beide uiteindes aan het plafond/ wand gemonteerd kan worden.

Hoe monteert u een FLiRD armatuur met een slobgat?

Heel simpel, de twee Ø 6mm gaten van de beide slobgaten van het armatuur steek je over de kop van de schroeven die in de muur zitten. Vervolgens schuif je het armatuur circa 2 cm (zolang de sleufjes zijn) zodat de schroeven in de sleufjes terecht komen en het armatuur strak tegen de wand of plafond is gemonteerd.

Voordelen van slobgaten.

Via slobgaten is het mogelijk om armaturen strak aan de wand of aan het plafond te monteren zonder dat je iets ziet!!! Normaal gesproken als je een buislamp aan de wand of aan de muur wilt monteren dan heb je beugels nodig om de buislamp te kunnen monteren. Dat doet afbreuk aan het strakke design van de FLiRD armaturen maar kijk je tegen deze beugels en dat is niet mooi!

Hoe makkelijk is de installatie van armaturen met slobgaten.

Heel simpel, lees de vereiste afstand van de schroeven af in de bijgeleverde handleiding. Zodra de schroefjes in de muur/ wand zitten hoeft u enkel en alleen de koppen van de schroeven in de Ø  6mm gaten te steken en het armatuur 2 cm op te schuiven zodat de schroeven in de sleufjes zitten en klaar is kees, zo makkelijk is het.

.

FLiRD Opaal Open XL, Industriële hanglamp met opalen (wit) koker diameter 90mm stralingshoek 330° zonder doppen Design-verlichting
Welke armaturen kunnen we voorzien van slobgaten?

Feitelijk alle enkele LED buislampen kunnen we voorzien van deze slobgaten. Zodra u een gewenst armatuur selecteer kunt u bij de selectie ophanging “Slobgaten” selecteren.

Mocht u vragen hebben neem dan even contact met ons op.