Installatie FLiRD Ster

8 LED Buislampen/ Ø 27 mm/ Spanwijdte 133 cm.

125,00 Excl. BTW

Beschrijving

Installatie FLiRD Ster

De installatie van de FLiRD Ster is feitelijk heel simpel. U hoeft feitelijk alleen de bijgeleverde haak aan het plafond te bevestigen waar u de FLiRD Ster vervolgens aan kunt ophangen. Het snoer sluit u aan op de 230V en zie hier de FLiRD Ster gaat aan.

 

Opmerking:

Het lichtpunt mag NIET met een dimmer te worden bestuurd. Het dient een AAN/ UIT schakelaar te zijn omdat het een niet dimbare lamp is.

 

FLiRD Ster bestaat uit:

De FLiRD Ster, bestaat uit 8 LED buislampen. Elke LED Buislamp heeft een lengte van 66 cm hierdoor komt de totale spanwijdte van de FLiRD Ster op maar liefst 133 cm.

 

Installatie uitbesteden.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het ophangen van de FLiRD Ster aan ons DLS De lampen Specialisten uit te besteden. Wij installeren graag de grote hanglamp voor u.

In overleg met u, plannen we een afspraak in om deze FLiRD Ster te installeren. Voor deze installatie neemt DLS De Lampen Specialisten alle benodigde gereedschappen mee, zo ook een keukentrap. Op locatie zetten we de FliRD Ster in elkaar en hangen deze vervolgens voor u op. Als DLS De Lampen Specialisten vertrekt hangt deze prachtige FLiRD Ster naar uw wens.

 

DLS, De Lampen Specialisten is wellicht uw geschikte installatiebedrijf

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs u dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd. Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van de installatie van de FLiRD Ster, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust even contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Bedrijfsnaam: DLS staat voor De Lampen Specialisten.