Installatie FLiRD Retro

Haal het maximale wauw effect uit de juiste installatie.

Vanaf 35,00 Excl. BTW

Beschrijving

Installatie FLiRD Retro

Installatie FLiRD Retro is zeker gemakkelijk, iedereen kan het! Mocht het echter zijn dat jullie deze LED buislampen toch niet zelf willen ophangen dan kunnen wij, DLS dat wellicht voor u uitvoeren. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de installatie  FLiRD Retro. Zo werken wij uitsluitend met professioneel gereedschap zoals bijvoorbeeld lazer apparatuur voor de uiteenzetting van de lijnen. Daarnaast hebben we ook een enorme ervaring opgebouwd hoe we de lampen zo mooi mogelijk kunnen ophangen om zo een ​​zo’n hoog mogelijk WAUW effect te realiseren.

 

Retro lampen zijn weer helemaal hip, zo ook onze FLiRD Retro lamp. De LED TL buis heeft een stralingshoek van maar liefst 330ᵒ. De transparante buis heeft een doorsnede van Ø 50 mm. De einddoppen zijn ook van transparante kunststof gedraaid, wat het transparante effect versterkt.

 

Dimfunctionaliteit

Deze FLiRD Retro lampen kunt u alleen maar aan / uit zetten, dim is niet mogelijk. Reden een dimbare LED TL buis heeft een stralingshoek van 180ᵒ en in een transparante buis geeft dat niet een heel mooi effect.

 

Horizontaal ophangen is de beste optie

Deze Design lamp, hangt het mooist als deze mooi horizontaal wordt opgehangen.

 

Bevestigingsmaterialen

Elke FLiRD Retro wordt standaard geleverd met 150 cm soepele staalkabel(s) en 150 dun transparant snoer. Daarnaast ontvangt u er ook een plastic zakje bij met daarin:

2 * Klemmetjes, hiermee kunt lusjes creëren in het staaldraad.

2 * Haakjes met 2 * bijbehorende pluggen.

Aantal krimpkousjes zodat het net snoer en het staaldraad mooi tegen elkaar kunnen komen.

 

DLS, De Lampen Specialisten is wellicht uw geschikte installatiebedrijf

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs u dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd.

Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van uw lampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust even contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Bedrijfsnaam: DLS staat voor De Lampen Specialisten.