Installatie FLiRD Retro Koppel

Robuuste – Stoere uitstraling/ Ø 50 mm buizen/ Stralingshoek 330° / onbeperkte lengte

Vanaf 75,00 Excl. BTW

Beschrijving

Installatie FLiRD Retro Koppel

FLiRD Retro koppel armaturen zijn bedacht om aan een kabelgoot te hangen en de lampen net zolang kunt koppelen als dat de kabelgoot lang is!

Voordat ik de installatie FLiRD Retro Koppel omschrijf eerst even uitleg over de productnaam. Deze productnaam FLiRD Retro Koppel verklapt het eigenlijk al. Het armatuur is feitelijk een combinatie van minimaal 2 FLiRD Retro lampen, die je ongelimiteerd d.m..v. koppelstukken kunt blijven koppelen, vandaar deze naam.

FLiRD Retro armaturen zijn voorzien van LED TL buizen met een stralingshoek van 330° die verwerkt zijn in een Ø 50 mm  transparante buis. Het mag duidelijk zijn dat de koppelstukken en de einddoppen over deze Ø 50 mm transparante buizen passen.

 

Zelf installeren van de FLiRD Retro Koppel

Als u ervoor kiest om deze FLiRD Retro Koppel armaturen zelf te installeren dan is dat zeker een zeer goede keuze. De installatie is zeer gemakkelijk. Daarnaast ontvangt u er ook nog een Nederlands geschreven handleiding bij dus de kind kan de was doen.

In de basis ontvangt u het aantal gewenste aantal FliRD Retro Koppel armaturen plus de bijbehorende Koppelstukken. Het is feitelijk LEGO u bouwt net zolang door als dat u wenst er is geen limiet!

 

Uitbesteden van de installatie

Natuurlijk zijn wij, DLS De Lampen Specialisten u graag van dienst als het gaat om het ophangen/ installeren van deze FLiRD Retro koppel armaturen. Wij hangen/ installeren deze FLiRD Retro koppel armaturen op zoals u dat wenst. Wij hebben ervaring in het ophangen van deze industriele armaturen dus voor ons geen enkel probleem.

 

Installatie van FLiRD Retro koppel?

Eigenlijk starten we direct met het boren van de gaten in de kabelgoot.

Nu is het vrij eenvoudig om het armatuur door het gat te steken en te voorzien van een ring zodat het armatuur kan blijven hangen. De voeding trekken we over de kabelgoot naar de lamp en sluiten het aan. That is all!

2 opmerkingen:

  1. Jullie zorgen voor de desbetreffende lichtpunten.
  2. De standaard uitvoering is niet dimbaar dus het lichtpunt mag geen dimbaar lichtpunt zijn!

 

Custom made

Wij werken heel erg custom made, zo kunt u zelf kosteloos de gewenste kleur van de doppen veranderen standaard is de kleur zwart.

 

DLS, De Lampen Specialisten is wellicht uw geschikte installatiebedrijf

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs u dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd.

Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van de installatie van deze lampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust even contact met ons op voor het plannen van een afspraak.