Installatie FLiRD Kroonluchter

In elkaar zetten van de kroonluchter plus ophangen van de lamp.

Vanaf 75,00 Excl. BTW

Beschrijving

Installatie FLiRD Kroonluchter

De installatie van de FLiRD Kroonluchter is feitelijk heel simpel. U hoeft feitelijk alleen de bijgeleverde haak aan het plafond te bevestigen waar u de FLiRD Kroonluchter vervolgens aan kunt ophangen. Het snoer sluit u aan op de 230V en zie hier de FLiRD Kroonluchter gaat aan.

Opmerking:

Het lichtpunt mag NIET met een dimmer te worden bestuurd. Het dient een AAN/ UIT schakelaar te zijn omdat het een niet dimbare lamp is.

 

Lengte van de FLiRD Kroonluchter

De FLiRD Kroonluchter, bestaat uit 6 LED buislampen. De lengte van de LED Buislampen kunt u zelf kiezen de kortste lengte is 65 cm tot aan maar liefst 156 cm.

 

Installatie uitbesteden.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het ophangen van de FLiRD Kroonluchter aan ons DLS De lampen Specialisten uit te besteden. Wij installeren deze FLiRD Kroonluchter graag  voor u.

 

DLS, De Lampen Specialisten is wellicht uw geschikte installatiebedrijf

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs u dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd. Mocht u interesse hebben in het uitbesteden van de installatie van de FLiRD Kroonluchter, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust even contact met ons op voor het plannen van een afspraak.