FLiRD Vierkant, 4 witte (Ø40 mm opaal) LED buislampen in de vorm van een vierkant.

 

Qua design is dit een vierkant LED armatuur bestaande uit vier Ø 40 mm opaal buizen. Elke 90° hoek wordt voorzien van een schroefoogje zodat je het armatuur aan 1 hoekpunt ophangt of aan alle hoeken aan u de keus. De Ø 40mm opaalbuizen hebben een stralingshoek van 360°.

 

Vanaf 699,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Vierkant, 4 witte (Ø40 mm opaal) LED buislampen in de vorm van een vierkant.

De Lampen Specialisten heeft onlangs een nieuw LED design armatuur ontworpen en gedoopt met de productnaam, FLiRD Vierkant. Dit vierkante LED design armatuur is volledig met de hand gemaakt.

Het armatuur is gemaakt van Ø40 mm opaal buizen en de 90° koppelstukken zijn gemaakt van Ø12 mm koperen buisjes. De 4 LED Buislampen zijn met elkaar doorverbonden, zodat het hele armatuur aan één snoer wordt aangesloten.

 

Toepassing.

Dit vierkante LED armatuur komt het beste tot zijn recht hangend boven een grote tafel of in een hal met een hoog plafond. Het is qua design een vierkant armatuur maar je hoeft het niet als een vierkant op te hangen. Zo kun je ervoor kiezen om het armatuur aan één / twee/ of aan vierhoeken op te hangen aan u de keus.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Vierkant armatuur.

Wij vragen altijd aan onze opdrachtgevers waarom kiezen jullie voor dit armatuur? De meest gehoorde reden is uiteraard het ontwerp van het armatuur, dat is voor ons natuurlijk het grootste compliment. Ook het feit dat dit armatuur dimbaar is en in RGB leverbaar is, zijn ook zeker redenen waarom opdrachtgevers dit armatuur kiezen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD Vierkant armatuur.

 • Design van het FLiRD Vierkant LED armatuur.

Het FLiRD Vierkant armatuur hebben we gemaakt van vier Ø40 mm opaal buizen en de 90° hoeken hebben we gemaakt van Ø12 mm koperen buisjes. Elke 90° hoek wordt voorzien van een schroefoogje zodat het armatuur aan alle 4 de hoeken kan worden opgehangen.

 

 • Ø 40 mm Opaal buislampen.

De LED buislampen zijn witte (opaal) buizen met een doorsnede van Ø 40 mm en aan beide uiteinden worden de opaalbuizen inclusief de doppen standaard zwart gespoten. In deze opaal buizen worden de LED lichtbronnen gemonteerd.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

Door de combinatie van opaalbuis en het feit dat de LED-lichtbron aan de bovenkant van de opaalbuis wordt gemonteerd, halen we een stralingshoek van 360°, waardoor de hele opaalbuis rondom wordt verlicht en dat is zo mooi!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Vierkant leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels.

Naast de standaard lichtkleuren 3.000K (warm wit) en 4.000K (koel wit) bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, namelijk RGB.

 

 • Voeding/adapter.

Doordat alle LED lichtbronnen met elkaar verbonden zijn, hebben we maar één 24V adapter nodig.

 

 • Het dimmen kan via een afstandsbediening of zelfs via uw eigen telefoon.

De FLiRD Vierkant kun je standaard alleen aan/ uit zetten. Echter door het armatuur te voorzien van een juiste LED driver kun je de lichtsterkte/ lichtkleur van het armatuur regelen. Wil je de FLiRD Vierkant niet bedienen via een afstandsbediening maar via je mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kun je alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtsterkte/ lichtkleur handmatig wijzigen of wel via een voor geprogrammeerd programma zo creëer je je eigen slimme verlichting.

 

 • Welke LED driver u ontvangt hangt af van uw wensen.

Standaard kunt u het armatuur enkel en alleen aan/uit zetten en daar heeft u geen LED Driver voor nodig!

Kies ervoor dat de armatuur kan worden gedimd via een bijgeleverde afstandsbediening en ontvang een LED-driver die deze functie ondersteunt.

Kiest u er echter voor om het armatuur via uw mobiele telefoon te bedienen en volledige licht programma’s te kunt maken dan kiest u voor een PHILPS HUE bediening. Hiervoor ontvangt u een LED driver die het zigbee prototool ondersteund.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K hebben maar liefst heeft 420 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kies je voor de RGB vatriant dan heeft de LED lichtbron 120 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Ophanging aan staaldraden of via M4 schroefjes.

Hanglamp

De FLiRD Vierkant wordt gevoed door 1 voedingsdraad en opgehangen aan minimaal 1 staal- en maximaal aan 4 staaldraden. Als u ervoor kiest om de FLiRD vierkant aan 1 staaldraad op te hangen, dan is het een soort wieber van een armatuur die dan prachtig door de ruimte zweeft. Kiest u ervoor om het armatuur aan 4 staaldraden dan is het daadwerkelijk een platte vierkant die door de ruimte zweeft.

 

Wandlamp

U kunt er ook voor kiezen om het armatuur strak aan de wand te monteren. Hiervoor wordt het armatuur voorzien van slobgaten zodat u heel gemakkelijk het armatuur aan de wand kan ophangen.

 

 • Wat is een Slobgat?

Een slobgat is een combinatie van een sleufje met een gat van Ø 6 mm. Ongeveer 5 cm van beide uiteinden worden de slobgaten in de opaalbuis gemaakt. Het slobgat wordt over de schroefkop gestoken, zodat de schroefkop in het sleufje komt en de opaalbuis blijft hangen.

 

 • Energiezuinig armatuur.

De lichtbronnen van het armatuur zijn zeer energiezuinig te noemen. Zo verbruikt elke opaal buis met een lengte van 1 meter slechts 24 Watt. Uitgaande van een FLiRD Vierkant armatuur met een meter in het vierkant, dan is het een totaal verbruik van 4 * 22 Watt = 88 Watt. Vroeger verbruikte 1 saai inleg TL armatuur al 100 Watt. Dus 88 Watt voor een eye catcher van een armatuur als de FLiRD Virkant is dus extreem weinig.

 

De FLiRD Vierkant is een compleet LED Design armatuur.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ horeca/ woning te voorzien van deze futuristische vierkante hanglamp. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • De FLiRD Vierkant in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • 1 * 24Volt adapter.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Voor montage aan het plafond, Schroefoogjes met bijbehorende pluggen.
  • Lood klemmetjes voor het creëren van de lusjes aan de staaldraden.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model van de FLiRD vierkant te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening die u wenst.
 • RGB, alle lichtkleuren van de regenboog.
 • Extra lang staal- / voedingsdraad.
 • Mooie plafondbeugels in plaats van de gratis bijgeleverde schroefoog haakjes.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

Extra informatie

Video filmpjes

FLiRD Krakeling, ontworpen voor een opdrachtgever die hun hal met een uniek armatuur wilde verlichten, een echte eye catcher.