FLiRD Triangel, driehoek lamp met Ø40mm witte (opaal) buizen.

Dit driehoek armatuur is opgebouwd uit Ø40 mm witte (opaal) buizen en de 60° koppelstukken zijn gemaakt van Ø12 mm koperen buizen. Dit driehoek armatuur kan opgehangen worden aan staaldraden of direct aan de wand worden gemonteerd. Dit driehoek armatuur is ook leverbaar in alle kleuren van de regenboog.

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 625,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Triangel de driehoek armatuur.

De driehoek is in de basis een gelijkzijdige driehoek waarvan elke zijde uit een Ø40 mm (witte) opalen buis bestaat. Zo ontstaat ​​er een lamp in de vorm van een driehoek oftewel het armatuur de FLiRD Triangel. De opaal buizen zijn via 60° hoekverbindingen met elkaar verbonden. Deze 60° hoekverbindingen zijn gemaakt van Ø 12 mm koperen buisjes. Hierdoor is het mogelijk om de elektriciteitsdraden van de LED-lichtbronnen door de Ø 12 mm buisjes met elkaar te verbinden. Zo heb je maar één voedingsdraad nodig om de hele FLiRD triangel mee aan te sluiten.

 

Toepassing van de FLiRD Triangel, de originele driehoek armatuur.

Deze driehoek armatuur hebben we vaak gemaakt voor winkels / kapperszaken maar ook voor kantoren. Wel altijd met een decoratieve insteek. Zo hebben we in één kantoor wel 35 driehoek armaturen achter elkaar opgehangen zodat er een soort kronkelige koker werd gecreëerd, super gaaf effect. In de kapperszaken worden ze naast de decoratieve waarde ook zeker gebruikt als werkverlichting. De driehoek armaturen voor in winkels waren altijd van het grootste formaat en deze werden ophangen als de eyecatchers voor de kleding winkels.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Triangel.

Wij vragen altijd aan onze opdrachtgevers waarom kiezen jullie voor dit armatuur? De meest gehoorde reden is natuurlijk het unieke ontwerp van het armatuur, een echt driehoek armatuur. Dat is voor ons natuurlijk het grootste compliment. Naast het feit dat de lichtsterkte van dit armatuur ook dimbaar is en in RGB leverbaar is, zijn ook zeker redenen waarom opdrachtgevers voor dit armatuur kiezen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD Triangel, de driehoek armatuur.

 • Design van de FLiRD Triangel.

Het driehoek armatuur de FLiRD Triangel, is opgebouwd uit 3 gelijke Ø 40 mm opalen (witte) kunststof buizen. In elke opaal buis is een LED lichtbron gemonteerd. De uiteinden circa 7cm van elke opaalbuis zijn zwart gespoten.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

Door de combinatie van opaalbuis en het feit dat de LED-lichtbron aan de bovenkant van de opaalbuis wordt gemonteerd, realiseren wij een stralingshoek van 360°, waardoor de hele opaalbuis rondom wordt verlicht en dat is mooi!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Triangel armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels.

Naast de standaard lichtkleuren 3.000K warm wit) en 4.000K (Koel wit) bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, namelijk RGB.

 

 • Voeding/adapter.

Doordat alle LED lichtbronnen met elkaar verbonden zijn, hebben we maar één 24V adapter nodig.

 

 • In de basisuitvoering is de FLiRD Triangel niet dimbaar.

De FLiRD Triangel kunt u in de basisuitvoering slechts enkel en alleen aan/uit zetten. De lichtsterkte van deze LED buislampen kunt u niet dimmen. Mocht u dat wel willen dan ontvangt u een externe LED-driver waarmee u de LED-buislampen mee kunt dimmen. Wil je de FLiRD Triangel niet bedienen via een afstandsbediening maar via je mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kun je alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtsterkte/lichtkleur handmatig wijzigen of via een voor geprogrammeerd je eigen verlichtingsplan.

 

 • Welke LED driver u ontvangt hangt af van uw wensen.

Standaard kunt u het armatuur enkel en alleen aan/uit zetten en daar heeft u geen LED Driver voor nodig!

Kiest u ervoor om het armatuur te kunnen dimmen via een bijgeleverde afstandsbediening dan ontvangt u een LED driver die deze functie ondersteunt.

Kiest u er echter voor om het armatuur via uw mobiele telefoon te te kunnen bedienen en volledige licht programma’s te kunt maken dan kiest u voor een PHILPS HUE bediening. Hiervoor ontvangt u een LED driver die het zigbee prototool ondersteund.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K hebben maar liefst heeft 420 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kies je voor de RGB vatriant dan heeft de LED lichtbron 120 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Zwevend ophangen aan staaldraden of vast aan de wand/ plafond monteren.

De meeste opdrachtgevers kiezen ervoor om de driehoek armatuur op te hangen aan Ø 1 mm staaldraden, alsof het armatuur door de ruimte zweeft. Daarnaast is het ook mogelijk om de FLiRD Triangel direct aan de wand te monteren.

 

 •  Diffuus licht.

Voor kantoorverlichting is het noodzakelijk om voldoende licht op je werkplek te hebben maar het is zeer onprettig als je verblind wordt door te felle lampen. Onze FLiRD Triangel armaturen zijn feitelijk, LED lichtbronnen verwerkt in Ø40 mm witte (opaal) buizen. Door het opaal wordt de straling gebroken en ontstaat er diffuus licht. Hierdoor is verblinding door onze driehoek armaturen onmogelijk! Het kunststof materiaal opaal wordt veel gebruikt in reclameborden. De insteek van een reclamebord is dat je naar het reclame bord kijkt en leest wat er op staat i.p.v. dat het je verblind!

 

 • Energiezuinig armatuur.

De LED lichtbron van dit armatuur verbruikt slechts 24Watt per meter oftewel een zeer energiezuinig armatuur. De FliRD Triangel met een zijde lengte van 60 cm verbruikt slechts in totaal 36 Watt. Vroeger verbruikte 1 saai inleg TL armatuur al 100 Watt. Dus 36 Watt voor een eye catcher van een armatuur als de FLiRD Triangel is dat een extreem laag elektriciteitsverbruik.

 

De FLiRD Triangel, onze unieke driehoek armatuur.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ woning/ winkel te voorzien van deze unieke driehoek armatuur de FLiRD Triangel? Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • Uiteraard de FLiRD Triangel in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • 1 * 24Volt adapter.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Voor montage aan het plafond, schroefoogje met bijbehorende plug.
  • Lood klemmetje voor het creëren van een lusje aan de staaldraad.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model van de FLiRD Triangel te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Ophangen via M4 ophangpunten i.p.v. Ø 1mm staaldraden.
 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening die u wenst.
 • RGB, alle lichtkleuren van de regenboog.
 • Extra lang staal- / voedingsdraad.
 • Mooie plafondbeugels in plaats van de gratis bijgeleverde schroefoog haakjes.

  

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

Extra informatie

Projecten

FLiRD Triangel

Om de productfoto’s te ondersteunen hebben we een viertal video’s opgenomen. Schrik niet 1 van het gehele armatuur en drie filmpjes over de doppen.

In de eerste video laat ik de gehele Triangel zien. De Triangel is opgebouwd uit Opaal met een doorsnede van 30 mm. De gehele Triangel is verlicht. De verbindingsbuisjes zijn hol, zodat de volledige bedrading door de triangel heen gaat.
In de tweede video, laat ik in detail de hoekverbindingen zien.

Veel kijk plezier.