FLiRD Ster, hanglamp bestaande uit 8 glazen LED buis lampen Ø27 mm en 360°.

 

Een hanglamp in de vorm van een ster, bestaande uit 8 LED buislampen. Dit armatuur wordt opgehangen aan slechts één Ø 1 mm staaldraad. De spanwijdte of wel de diameter van het armatuur is maximaal 3400 cm. De lampen zijn niet dimbaar.

Het armatuur wordt kosteloos bij u op locatie opgehangen.

 

Klik hier voor de FAQ

Vanaf 850,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Ster, hanglamp bestaande uit 8 glazen LED buis lampen Ø27 mm en 360°.

Zoals de productnaam FLiRD Ster, al doet vermoeden lijkt het armatuur op een Ster. Dit armatuur bestaat uit een centraal punt met 8 aansluitpunten voor de 8 LED buislampen. De LED buislampen hebben een doorsnede van Ø27 mm en zijn elk voorzien van 2 zwarte doppen.

 

Toepassing van de FLiRD Ster.

Dit armatuur heeft ook al in de kleinste uitvoering een behoorlijke spanwijdte. Zodoende hebben we deze armaturen al in kantoren, maar ook in bibliotheken opgehangen.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Ster armatuur.

Aan elke opdrachtgever vragen wij altijd waarom kiezen jullie voor dit armatuur? Het meest gehoorde argument om dit armatuur te kopen is de vormgeving en de spanwijdte van deze armaturen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de laatste jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/ maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat is wel het aller leukste om te doen. Dat begint bij een idee om die vervolgens uit te tekenen en die uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtig armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED Illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD Ster.

 • Design van de FLiRD Ster.

Het armatuur bestaat uit één centraal punt met daaraan 8 horizontale LED Buislampen. Het centrale hart is gemaakt van een koperen Ø 80 mm buis met een lengte van 12 cm. De dop van het centrale punt is voorzien van een verchroomde haak waar het armatuur aan wordt opgehangen. De 8 LED buislampen zijn in gelijke delen verdeeld over de omtrek van de koperen buis.

  

 • Ø 27 mm LED buislampen.

De 8 LED buislampen zijn slechts Ø 27 mm dik, oftewel deze LED TL buizen hebben feitelijk dezelfde omvang als de oude TL buizen! Alle 8 de LED TL buizen zijn voorzien van circa 9 cm zwarte doppen! Deze doppen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden aan u de keus.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is onze FLiRD Ster armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest voorkomende lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

 

 • Interne LED driver.

Elke LED lichtbron heeft een interne LED driver. Hierdoor worden alle 8 de LED drivers in de centrale hart met elkaar verbonden.  Zodoende heb je maar één voedingsdraad die direct aan de 230V wordt aangesloten

 

 • Decoratieve – en als werkplek verlichting.

Onze FLiRD Ster armatuur kunt u toepassen als decoratieve – of als werkplek verlichting. In onze galerij kunt u een aantal voorbeelden zien.

 

Decoratieve verlichting.

 • Door zijn omvang is het een echte eye catcher van een armatuur.

 

Werkplek verlichting.

 • Doordat de lichtbronnen echte LED TL buizen zijn, is het ook zeker mogelijk om deze FLiRD Ster armatuur als werkplek verlichting op te hangen.

 

 • De FLiRD Ster is een zeer energiezuinig armatuur.

Deze hanglamp bestaat uit maar liefst 8 LED TL buis lampen. In de kortste lengte verbruikt het armatuur slechts 72 Watt. Kiest u echter voor het armatuur met de langste LED TL buis lampen dan verbruikt het gehele armatuur nog steeds maar 108 Watt! Voor de beeldvorming, vroeger verbruikte 1 saai inleg TL armatuur al 100 Watt. Dus het elektriciteitsverbruik voor een eye catcher van een armatuur als de FLiRD Ster is dit een extreem laag elektriciteitsverbruik.

 

 • Het armatuur de FLiRD Ster is niet dimbaar.

Het armatuur de FLiRD Ster kunt u enkel en alleen aan/ uit zetten. De lichtsterkte van deze LED buislampen kunt u dus niet instellen.

 

 • Zeer simpele installatie.

De installatie is zeer vrij simpel en snel uit te voeren, ter ondersteuningen leveren we er ook een Nederlandstalige handleiding bij. Feitelijk zijn het 2 stappen, de eerste is het boren van een gat waar u de bijgeleverde haak in draai. De tweede stap gaat over het ophangen van de FLiRD Ster aan de bijgeleverde staaldraad, Nogmaals het ophangen is zeer eenvoudig uit te voeren.

 

FLiRD Ster, hanglamp met 8 glazen LED buislampen.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ woning of horeca te voorzien van deze unieke hanglamp de FLiRD Ster? Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • Uiteraard de FLiRD Ster, met de gewenste lengte Ø27 mm buislampen en lichtkleur.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Alle benodigde onderdelen om de FLiRD Ster te monteren aan het plafond.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

  

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model de FLiRD Ster te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Het centrale punt en de doppen kunnen in alle kleuren van de regenboog gespoten worden.
 • Extra lange staal- / voedingsdraad.
 • Losse stekker, zodat u het armatuur direct in een wandcontact doos kunt steken.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld, wordt de FLiRD Ster direct ingepland om te maken. Nadat het armatuur de laatste controle goed heeft doorstaan wordt het armatuur ingepakt en aangeboden aan het vervoersbedrijf DPD. Voor vragen over de leveringsdatum daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.