FLiRD Ster, armatuur in de vorm van een STER bestaande uit 6 witte (opaal) Ø 50 mm LED buislampen.

 

Dit armatuur de FLiRD Ster bestaat uit één centraal koppelstuk waar 6 witte (Opalen) Ø60 mm LED buislampen in gestoken worden. De minimale/ maximale doorsnede van dit armatuur bedraagt ​​respectievelijk 110 cm tot aan 410 cm.

 

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 900,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Ster, armatuur in de vorm van een STER bestaande uit 6 witte (opaal) Ø 50 mm LED buislampen.

Vanuit welke hoek je ook naar het armatuur kijkt, je ziet altijd in één oog opslag 6 witte (opaal) LED buislampen in de vorm van een ster. Het middelpunt van de FLiRD Ster is een kunststof koppelstuk, die bestaat uit 6 * Ø50 mm gaten die in 90° ten opzichte van elkaar staan. De witte (opaal) buizen kunnen allemaal dezelfde buislengte krijgen of elke gewenste willekeurige lengte die u wenst!

 

Toepassing.

FLiRD STER armatuur is een echte eyecatcher dus voor winkelverlichting is het natuurlijk een geweldig armatuur. Daarnaast is het ook een geweldig armatuur om in kantoorpanden op te hangen denk aan een entree hal. Ook is dit armatuur zeer toepasselijk om op te hangen in de ontvangst hal van een  appartementen complex.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor dit armatuur.

Wij vragen altijd aan onze opdrachtgevers waarom kiezen jullie voor dit armatuur? Deze vraag kunnen we nu nog niet stellen, gezien het armatuur nog maar net van de tekentafel afkomt. Zodra we de eerste STER armaturen hebben verkocht dan pas kunnen we deze vraag beantwoorden.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/ maken van een specifiek armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat is het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, de staat voor Flying LED Illumination by Rene Design. Onze merknaam FLiRD® is dan ook een echt geregistreerd merk.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD Ster armatuur.

 • Het centrale middelpunt van het armatuur.

Het centrale middelpunt is een van kunststof gegoten koppelstuk bestaande uit zes Ø60 mm gaten. De doorsnede van het centrale punt is slechts 12 cm. Standaard wordt het centrale punt in het zwart gespoten maar elke kleur is mogelijk!  Alle LED buislampen komen samen in het centrale hart zodat ook alle bedrading in het centrale middelpunt wordt verwerkt.

 

 • Ophangen.

Het ophangen van dit armatuur is zeer eenvoudig. Het centrale punt is voorzien van een staaldraad waar het gehele armatuur aan wordt opgehangen.

 

 • Ø50 mm Opaal buislampen.

Dit armatuur de FLiRD Ster, telt in totaal maar liefst 6 witte (opalen) LED buislampen. De opaal buizen hebben een doorsnede van Ø 50 mm. In deze opaal buizen zijn de LED lichtbronnen gemonteerd.

 

 • Voeding/adapter.

Doordat alle LED lichtbronnen met elkaar verbonden worden in het centrale hart, hebben we maar één 24V adapter nodig.

 

 • Het dimmen kan via een afstandsbediening of zelfs via uw eigen telefoon.

De FLiRD Ster kunt u standaard alleen aan/uit zetten. Echter door het armatuur te voorzien van een juiste LED-driver kunt u de lichtsterkte/lichtkleur van het armatuur wel regelen. Wilt u de FLiRD Ster niet bedienen via een afstandsbediening maar via uw mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kunt u alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de lichtsterkte/ lichtkleur handmatig wijzigen of wel via een voor geprogrammeerd programma zo creëert u uw eigen slimme verlichting.

 

 • Welke LED driver u ontvangt hangt af van uw wensen.

Standaard kunt u het armatuur enkel en alleen aan/uit zetten en daar heeft u geen LED Driver voor nodig! Kies ervoor dat de armatuur kan worden gedimd via een bijgeleverde afstandsbediening en ontvang een LED-driver die deze functie ondersteunt. Kiest u er echter voor om het armatuur via uw mobiele telefoon te bedienen en volledige licht programma’s te kunt maken dan kiest u voor een PHILPS HUE bediening. Hiervoor ontvangt u een LED driver die het zigbee protocol ondersteund.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED-lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K heeft maar liefst 420 LED’s per meter met een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kiest u voor de RGB-variant dan heeft de LED-lichtbron 120 LED’s per meter en realiseert dat een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

Door de combinatie van de opaal buis en het feit dat de LED lichtbron aan de binnenkant van de opaal buis wordt gemonteerd behalen we haast een stralingshoek van 360°, waardoor de gehele opaal buis rondom wordt verlicht.

 

 • Diffuus licht.

Voor kantoor-of winkel verlichting is het noodzakelijk om voldoende licht op je werkplek te hebben maar het is zeer onprettig als je verblind wordt door te felle lampen. In onze FLiRD Ster armaturen zijn de LED lichtbronnen verwerkt in Ø50 mm witte (opaal) buizen. Door het opaal worden de lichtstralen afgebroken en ontstaat er diffuus licht. Zo krijg je wel voldoende licht maar wordt je niet verblind door je eigen armaturen!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is onze FLiRD ster armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Koel wit. Heden ten dage is de meest voorkomende kleuren temperatuur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettige lichtkleur ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

Naast deze 2 standaard lichtkleuren bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, via RGB.

 

 • De FLiRD Ster is een compleet LED Design armatuur.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ horeca/ winkel te voorzien van deze futuristische hanglamp. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • De FLiRD Ster in de gewenste doorsnede en lichtkleur.
 • 1 * 24Volt adapter.
 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening die wordt gekozen.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Voor montage aan het plafond, schroefoog met bijbehorende plug.
  • Lood klemmetje voor het creëren van het lusje aan de staaldraad..
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

 • Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken.

 

 • Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

 

Andere suggesties…