FLiRD Play, glazen LED buis hanglamp diameter 27mm stralingshoek 330°.

 • LED buislamp, straalt rondom oftewel haast 360°.
 • Uitermate geschikt als werkplek- / decoratieve verlichting.
 • Zwevend ophangen aan staaldraden of direct via slobgaten aan de wand aan u de keuze.

 

Klik hier voor de FAQ

Vanaf 129,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Play, glazen LED buis hanglamp diameter 27mm stralingshoek 330°.

Het ontwerp van onze LED-buislamp de FLiRD Play kun je het beste omschrijven als een enkele glazen LED-buislamp met slechts een doorsnede van 27 mm. Aan beide zijden is deze LED buislamp voorzien van custom made Ø32 mm dop met een lengte van 9 cm. Deze doppen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. Onze FLiRD Play kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Om deze LED-buislampen te laten zweven door de ruimtes gebruiken we Ø1 mm dunne staaldraden. Deze LED buis armaturen kunnen ook direct aan de wand worden gemonteerd, via slobgaten. Het armatuur wordt slechts aan één zijde voorzien van een voedingsdraad die u direct aan de 230V kan aansluiten.

 

Toepassing.

Dit is verreweg onze meest populaire LED buislamp de FLiRD Play. Door de stralingshoek van haast 360° kun je het armatuur zowel horizontaal/ schuin als wel verticaal ophangen. Hierdoor wordt het armatuur zwevend opgehangen in ruimtes met hoge plafonds denk aan vides/ entreehallen/ winkels/ kantoorpanden. Zie hier enkele foto’s van waar en hoe onze armaturen zijn opgehangen. De FLiRD Play kan gebruikt worden als decoratief – of als werkplekverlichting.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Play-armatuur.

Doordat het een heel dun LED-armatuur is met een stralingshoek van bijna 360° en je het armatuur zowel zwevend als direct aan muren/plafonds kunt monteren, is het een heel gewild LED-armatuur. Natuurlijk speelt de lage verkoopprijs en de industriële look en feel van het armatuur natuurlijk ook een rol.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze LED buislamp de FLiRD Play.

 • Ontwerp van de FLiRD Play.

Het armatuur bestaat uit één Ø27 mm LED buislamp die aan beide uiteindes voorzien is van een 9 cm Ø32 mm dop die in elke kleur gespoten kan worden. Het ontwerp is gebaseerd op minimalisme om zo de industriële Touch zo goed mogelijk te benaderen.

 

 • Stralingshoek van haast 360°.

De LED-lichtbron van het armatuur straalt haast rondom. Feitelijk hetzelfde als een oude TL buis die straalde ook rondom uit. Door deze stralingshoek van bijna 360° is het ook mogelijk om dit type armatuur verticaal op te hangen.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Budget armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels.

  

 • Interne LED-driver.

De LED driver is verwerkt in de 9 cm dop, zodat de voedingsdraad direct op de 230V aangesloten kan worden.

 

 • Het armatuur de FLiRD Play is niet dimbaar.

Het armatuur de FLiRD Play kunt u enkel en alleen aan/uit zetten. De lichtsterkte van deze LED buislamp kunt u niet instellen. Mocht u dat wel willen dan verwijs ik u naar het armatuur de FLiRD Opaal ziet er feitelijk hetzelfde uit als de FLiRD Play, maar van dit armatuur kunt u wel de lichtsterkte instellen.

 

 • Zwevend ophangen of strak aan de wand.

Door de specifieke kenmerken van dit armatuur kunnen deze op 2 manieren worden opgehangen, namelijk via staaldraden of wel via slobgaten. Door de FLiRD Play armaturen op te hangen aan Ø1 mm staaldraden, lijkt het net of deze armaturen mooi door de ruimte zweven. Dit kan zowel horizontaal/schuin als verticaal. Mocht u echter ervoor kiezen om de FLiRD Play direct aan de wand van het plafond te monteren dan kunt u kiezen om het armatuur te voorzien van slobgaten (gat met sleufje in de dop).

 

 • Energiezuinige LED buis hanglamp.

De FLiRD Play armaturen verbruiken weinig elektriciteit. Rekenvoorbeeld. Vroeger had je in een kantoor boven elke werkplek 1 inleg dubbel uitgevoerd TL armatuur die 100 Watt verbruikte. Nu kun je dit armatuur vervangen voor 1 LED buislamp die slecht 22 Watt verbruikt. Hierdoor een besparing van 78% alleen al op het elektriciteitsverbruik plus een veel langere levensduur van 50.000 branduren i.p.v. 8.000 branduren.

 

 • Zeer eenvoudige installatie.

De installatie is zeer eenvoudig en snel uit te voeren, ter ondersteuningen leveren we er ook een Nederlandstalige handleiding bij. Feitelijk zijn het 2 stappen, de eerste stap gaat over het ophangen van het armatuur. De tweede stap is het aansluiten van het armatuur op de 230V. De gehele installatie zal nog geen 5 minuten in beslag nemen.

 

De FLiRD Play wordt als een compleet armatuur geleverd.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ woning/ horeca te voorzien van deze industriële LED buis hanglamp. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • FLiRD Play armatuur in de gewenste lengte en lichtkleur met standaard zwarte doppen.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Voor montage aan het plafond, schroefoogjes en bij passende pluggen.
  • Lood klemmetjes voor het creëren van de lusjes aan de staaldraden.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model de FLiRD Play te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • We kunnen de doppen ze in alle kleuren van de regenboog spuiten.
 • U kunt er voor kiezen om de kunststofpijpjes te vervangen voor prachtige RVS doppen.
 • Extra lange staal- / voedingsdraden.
 • Wi-Fi control, zo kunt u via een app op uw telefoon het armatuur aan/ uit zetten.
 • Mooie plafondbeugels in plaats van de gratis bijgeleverde schroefoog haakjes.
 • Ronde schakelaar in de dop van de FLiRD Play, zo kunt u het armatuur met een lichtknopje aan/ uit zetten.
 • Losse stekkers, zodat u het armatuur direct in een wandcontact doos kunt steken.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vaardigheden hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

Extra informatie

Filmpjes

FLiRD Play, is ons meest favoriete lamp.

Om de productfoto’s te ondersteunen hebben we een tweetal video’s opgenomen.

In de eerste video laat ik het gehele armatuur zien. De lampen kun je horizontaal dan wel verticaal op hangen. Tevens kun je ook deze lamp direct aan de wand/ plafond monteren via slobgaten.
In de tweede video zoom ik in op de details van de lamp, dan wel op die prachtige doppen.

Veel kijk plezier.