FLiRD LED Letters, opgebouwd uit Ø 40mm witte (opaal) buizen.

Met ons armatuur de FLiRD LED Letters, kunnen wij alle letters van het alfabet ontwerpen. Hiervoor gebruiken we Ø40 mm witte (opaal) buizen voor en de verbindingsstukken maken wij van Ø12 mm koperen buizen. De letters hebben een hoogte van circa 100 cm.

De letters kunt u ophangen via Ø1 mm staaldraden of wel direct aan de wand/ muur via slobgaten

Klik hier voor de FAQ

 

250,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD LED Letters, opgebouwd uit Ø 40mm witte (opaal) buizen.

Wij, De Lampen Specialisten werden vrij vaak vanuit het bedrijfsleven benadert met de vraag of wij hun handelsnaam konden aanbieden in LED Letters? Ook vanuit de retail kregen we vaak de vraag of wij LED Letters konden aanbieden? Door al deze vragen zijn wij begonnen met het ontwerpen van FLiRD LED letters. Ja, wij kunnen alle letters van het alfabet omzetten naar FLiRD LED Letters armaturen. Dit biedt u de mogelijkheid om feitelijk alle woorden te realiseren, denk hierbij aan de woorden:

 • SALES;
 • OPEN;
 • Uw HANDELSNAAM
 • WELKOM
 • Etc.

 

FLiRD LED Letters voor kantoorverlichting als wel voor retail verlichting.

Hoe gaaf is het wel niet om in uw eigen kantoorverlichting uw handelsnaam terug te zien? Doordat we alle letters in LED Letter armaturen kunnen realiseren zijn alle woorden mogelijk. Wat dacht u voor winkelverlichting het meest gebruikte woord “SALES” in LED blokletters. Nu heeft elke winkel een saai pamflet met SALES er op. Mocht u echt op willen vallen dan kiest u voor LED LETTER armaturen.

 

Custom made FLiRD LED Letter armaturen.

Wij De Lampen Specialisten, ontwerpen/ maken al onze armaturen in eigen beheer. Zo zijn wij heel flexibel in het aanpassen van onze armaturen. Het kan altijd anders dan dat wij het armatuur in de basis aanbieden. Deze flexibiliteit bieden wij ook in de gewenste afmetingen van het armatuur. Het LED Letter armatuur is in de basis 100 cm en bestaat uit Ø 40 mm Opaal buizen/ Ø 12 mm Zwarte koperen tussenstukken en een LED lichtbron met daarin de keuze uit de kleuren, 3.000K (Warm wit) of 4.000K (Koel wit).

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de laatste jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/ maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat is wel het aller leukste om te doen. Dat begint bij een idee om die vervolgens uit te tekenen en die uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtig armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED Illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD LED Letters.

 • Design van de FLiRD LED Letters.

Wij kunnen van alle letters van het alfabet een LED Letter armatuur maken. Wij maken deze LED Letters van Ø 40 mm opaal buizen.

 

 • Stralingshoek van haast 360°.

Door de combinatie van de opaal buis en het feit dat de LED lichtbron aan de bovenkant van de opaal buis is gemonteerd behalen we haast een stralingshoek van 360°, waardoor de gehele opalen buis rondom wordt verlicht en zelfs de doppen stralen licht uit, dat is zo mooi!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD LED Letter leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest voorkomende lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

Naast de standaard lichtkleuren 3.000K (warm wit) en 4.000K (koel wit) bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, namelijk via RGB.

 

 • Voeding/ adapter.

De toegepaste LED lichtbron in de opalenbuis wordt gevoed door een 24Volt adapter. De ene kant van de adapter steek je rechtstreeks in de 230Volt en de andere kant aan de LED lichtbron.

 

 • Het dimmen, kan via een afstandsbediening of zelfs via uw eigen telefoon.

De FLiRD LED Letters kun je in de basis uitvoering alleen aan/ uit zetten. Echter door het armatuur te voorzien van de juiste LED driver kun je de lichtsterkte/ lichtkleur van het armatuur regelen. Wil je de FLiRD LED Letter niet bedienen via een afstandsbediening maar via je mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kun je alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtsterkte/ lichtkleur handmatig wijzigen of wel via een voor geprogrammeerd programma zo creëer je je eigen slimme verlichting.

 

 • Welke LED driver u ontvangt hangt af van uw wensen.

Standaard kunt u het armatuur enkel en alleen het aan/ uit zetten en daar heeft u geen LED Driver voor nodig!

Kiest u ervoor om het armatuur te kunnen dimmen via een bijgeleverde afstandsbediening dan ontvangt u een LED driver die deze functie ondersteunt.

Kiest u er echter voor om het armatuur via uw mobiele telefoon te te kunnen bedienen en volledige licht programma’s te kunt maken dan kiest u voor een PHILPS HUE bediening. Hiervoor ontvangt u een LED driver die het zigbee prototool ondersteund.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K hebben maar liefst heeft 420 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kies je voor de RGB vatriant dan heeft de LED lichtbron 120 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Ophang mogelijkheden.

Voor het ophangen van de LED Letter armaturen bieden wij u in de basis twee mogelijkheden. De eerste optie is dat u het armatuur ophangt aan Ø 1 mm staaldraden, zo zweven de LED letters mooi door de ruimte. Echter als u de LED Letters direct aan de wand wil monteren dan is dat ook mogelijk. Wij voorzien dan de LED Letters van slobgaten zodat u de LED Letters strak aan de wand kunnen ophangen. Voor de duidelijkheid, een slobgat is een gat met sleuf zodat de kop van de wandschroef door het gat past om vervolgens vast te glijden in de sleuf.

 

Een compleet FLiRD LED Letter armatuur bestaat uit:

Kiest u ervoor om uw kantoor/ winkel/ horeca te voorzien van deze unieke/ handgemaakte LED Letters. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • Uiteraard de FLiRD LED Letter in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Uit welke opties kunt u kiezen?

 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening.
 • De lengte van het LED letter armatuur kan maximaal 200 cm zijn.
 • Direct monteren aan de wand d.m.v. slobgaten.
 • U kunt voor een LED RGB lichtbron kiezen die alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigt. Zodat de LED Letter in elke kleur verlicht wordt.
 • De Ø 12 mm koppelstukken kunnen in elke kleur gespoten worden.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

 

Extra informatie

video filmpjes

De FLiRD LED Letters boven een directie vergadertafel.