FLiRD Kubus hanglamp met minimaal 18 LED buislampen.

Een vierkant, bombastisch LED-armatuur, geïnspireerd op de Rubik kubus. Het armatuur bestaat uit 12 ribben met de afmetingen 40/ 40 mm met een maximale riblengte van 167 cm. De aluminium ribben kunnen in elke kleur gepoedercoat worden, naar keuze. De vier hoeken zijn van geborsteld RVS, Roest Vrij Staal. 

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 3.500,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Kubus hanglamp met minimaal 18 LED buislampen.

Nieuw in ons assortiment is de FLiRD Kubus hanglamp met minimaal 18 LED buislampen. Iedereen heeft vroeger wel eens aan een Rubiks kubus gedraaid om alle kleuren op één vlak te krijgen. De Rubiks kubus was voor mij altijd een uitdaging die ik nooit heb kunnen oplossen. Natuurlijk had ik vele malen de Rubiks kubus uit elkaar gehaald om de stukjes handmatig in het juiste vlak te leggen, natuurlijk niet volgens de regels! Nu wilde ik wel op een eerlijke manier een kubus armatuur in elkaar zetten en dat ook iedereen de wauw factor zou uitspreken als ze deze kubus hanglamp zien hangen en dat is gelukt.

 

Waar komt deze FLiRD kubus hanglamp het beste tot zijn recht?

Gezien de omvang van deze kubus hanglamp is er voldoende ruimte nodig om tot zijn recht te komen. Zo zou deze kubus perfect in een hal van een kantoor kunnen hangen. Super gaaf om in je hal een enorme eyecatcher aan het plafond te hebben hangen. Daarnaast zou deze kubus hanglamp ook zeker in een winkelcentrum of in openbare gebouwen prachtig tot zijn recht komen!

 

Hoe ziet de FLiRD kubus hanglamp er uit?

Wellicht overbodig te schrijven maar voor de zekerheid, de kubus hanglamp is een driedimensionaal vierkant met 6 vlakken. Elk vlak is minimaal voorzien van 3 LED TL buizen. In totaal heeft de kubus hanglamp 18 LED buislampen en de kubus met de grootste omvang heeft maar liefst 24 LED buislampen. De LED buislampen hebben een stralingshoek van 330˚ zodat je een mooi verlichte FLiRD Kubus krijgt.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van de FLiRD kubus armatuur.

 • Design van de Kubus armatuur.

De FLiRD Kubus, is opgebouwd met vierkante 40/ 40 mm aluminium kokers. Hierdoor blijft het een lichtarmatuur! Elk vlak wordt voorzien van 3 LED buislampen, alleen de grootste kubus heeft 4 LED buislampen per zijde. De hoeken zijn gemaakt van geborsteld RVS, Roest Vrij Staal dat geeft een zeer stoere uitstraling aan het armatuur. In één hoek van de kubus is een RVS oog gemonteerd waar het armatuur aan wordt bevestigd.

 

 • Materiaal van de kubus hanglamp.

De ribben van de kubus zijn gemaakt van vierkante aluminium kokers met de afmetingen van 40/ 40 mm met een wanddikte van 2 mm. De hoekverbindingspunten zijn van geborsteld Roest Vrij Staal oftewel RVS.

 

 • Kleuren.

De aluminium ribben worden gepoedercoat in elke gewenste kleur. Dat geldt ook voor de kunststof pijpjes en de doppen van de LED buislampen.

 

 • Afmetingen van de vierkante hanglampen.

De vierkante hanglamp oftewel de FLiRD Kubus kunnen we in vier verschillende maten aanbieden. De kleinste afmeting zal 77 cm in het vierkant zijn. Natuurlijk geen kleine hanglamp, maar wel onze kleinste vierkante hanglamp. Daaropvolgend leveren we de vierkante hanglamp in de afmetingen 107/ 137 cm in het vierkant. Onze grootste vierkante hanglamp heeft de afmetingen van maar liefst 167 bij 167 cm groot te noemen.

 

 • Minimaal 18 en maximaal 24 LED buizen voor één kubus lamp.

Wij bieden de kubus hanglamp aan in 4 afmetingen. De kubus met een riblengte tot aan 137 cm hebben allemaal 18 LED buislampen per kubus. De grootste LED kubus heeft zelfs 24 LED buislampen oftewel 4 LED buislampen per zijde. Alle LED buislampen hebben een interne driver, die met elkaar verbonden zijn. Dit maakt het mogelijk dat er slechts één netsnoer voor de 230 V voor het armatuur nodig is.

 

 • Staaldraad van Ø 2 mm.

De Kubus hanglamp wordt verbonden met één staaldraad van Ø 2 mm. Zo zijn we er zeker van dat de kubus hanglamp stevig en stijlvol zal blijven hangen.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Kubus armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels.

 

 • Onze Kubus is niet dimbaar.

De toegepaste LED buislampen in onze Kubus zijn niet dimbaar. Echter als u een Kubus wenst die u wel kunt dimmen dan dienen we gebruik te maken van opaal (witte) Ø40 mm buizen en dan is de Kubus wel dimbaar.

 

De FLiRD Kubus wordt als een compleet armatuur geleverd.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ winkel/ hotel/ restaurant te voorzien van deze prachtige Kubus dan ontvangt u een complete vierkante armatuur, bestaande uit:

 • De FLiRD kubus hanglamp in de gewenste lengte en kleur.
 • Keuze uit 4 kubusmaten, namelijk: 77 cm/ 107 cm/ 137 cm/ 167 cm.
 • De kubus hanglamp en uiteraard de doppen kunnen in elke kleur geleverd worden.
 • Zwart netsnoer dat u direct aan de 230 V kunt aansluiten.
 • Staaldraad met een dikte van Ø 2 mm.
 • Voor de bevestiging aan het plafond ontvangt u een ophanghaak met plug.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basismodel van de FLiRD Kubus te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Standaard leveren wij de kubus en de doppen in de kleur zwart, maar we kunnen alle kleuren van de regenboog leveren aan uw keus.
 • Standaard is het armatuur niet dimbaar, echter, door de Ø 27 mm LED buizen te vervangen voor Ø 40 mm witte opaalbuizen is het armatuur wel dimbaar.
 • Extra lange staaldraden/ voedingsdraden.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vaardigheden hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.