FLiRD Diamant, 8 witte (Ø40 mm opaal) LED buislampen in de vorm van een vonkelende diamant.

In de vorm van een diamant hebben wij dit gave Design armatuur ontworpen. Het armatuur bestaat uit 8 opaal buizen en alle verbindingen zijn gemaakt van Ø12 mm koperen buizen. U kunt kiezen voor de basis lichtkleuren 3.000K en 4.000K en optioneel voor RGB (alle kleuren van de regenboog). Wij bieden ook een breed assortiment aan, van hoe u het armatuur kunt bedienen.

 

Vanaf 1.299,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Diamant, 8 witte (Ø40 mm opaal) LED buislampen in de vorm van een vonkelende diamant.

De hanglamp FLiRD Diamant heeft zijn productnaam te danken aan de vorm van een prachtige vonkelende diamant. Het armatuur bestaat uit maar liefst 8 witte (opaal) kunststof buizen elk met dezelfde lengte maat en een doorsnede van Ø 40mm. De hoeken zijn gemaakt van Ø 12 mm koperen buizen. Het armatuur de FLiRD Diamant bestaat feitelijk uit 2 delen, een bovenste “vierkant” gedeelte en een ondergedeelte “punt” hangend onder het bovenste gedeelte.

Het bovenste gedeelte bestaat uit 4 witte (opaal) buizen gevorm tot een vierkant met behulp van de 90° hoekverbindingen. Het onderste gedeelte bestaat uit de overige 4 LED buislampen die schuin onder het vierkant hangen en aan de onderkant met elkaar verbonden zijn.

 

Toepassing.

De FLiRD Diamant armatuur komt het beste tot zijn recht in een grote ruimte, denk aan bijvoorbeeld een winkel met een hoog plafond die niet wil kiezen voor de standaard alom bekende spotjes, maar voor een echte EYE Catcher van een armatuur. Daarnaast komt de FLiRD Diamant ook prachtig tot zijn recht in een portiek/ trappenhuis van een appartementen complex!

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Diamant armatuur.

Wij vragen altijd aan onze opdrachtgevers waarom kiezen jullie voor dit armatuur? De meest gehoorde reden is het ontwerp van het armatuur, dat is voor ons natuurlijk het grootste compliment. Ook het feit dat dit armatuur dimbaar is en in RGB leverbaar is, zijn ook zeker redenen waarom opdrachtgevers voor dit armatuur kiezen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD Diamant.

 • Design van de FLiRD Diamant.

In de vorm van een diamant hebben wij een heel gaaf Design armatuur ontworpen. Het armatuur bestaat uit 8 opaal buizen en alle verbindingen zijn gemaakt van Ø12 mm koperen buizen.

 

 • Ø 12 mm koperen hoekverbindingen.

Alle hoekverbindingen worden gemaakt van Ø12 mm koperen buizen en worden veelal in het zwart gespoten. De bedrading wordt intern in de Ø12 mm koperen buizen verwerkt.

 

 • Ø 40 mm Opaal buislampen.

De LED buislampen zijn witte (opaal) buizen met een doorsnede van Ø 40 mm en aan beide uiteinden worden de opaalbuizen inclusief de doppen standaard zwart gespoten. In deze opaal buizen worden de LED lichtbronnen gemonteerd.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

Door de combinatie van opaalbuis en het feit dat de LED-lichtbron aan de bovenkant van de opaalbuis wordt gemonteerd, halen we een stralingshoek van 360°, waardoor de hele opaalbuis rondom wordt verlicht en dat is zo mooi!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Diamant leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels. Naast de standaard lichtkleuren 3.000K (warm wit) en 4.000K (koel wit) bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, namelijk RGB.

 

 • Voeding/adapter.

Doordat alle LED lichtbronnen met elkaar verbonden zijn, hebben we maar één 24V adapter nodig.

 

 • Het dimmen kan via een afstandsbediening of zelfs via uw eigen telefoon.

De FLiRD Diamant kun je standaard alleen aan/ uit zetten. Echter door het armatuur te voorzien van een juiste LED driver kun je de lichtsterkte/ lichtkleur van het armatuur regelen. Wil je de FLiRD Diamant niet bedienen via een afstandsbediening maar via je mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kun je alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtsterkte/ lichtkleur handmatig wijzigen of wel via een voor geprogrammeerd programma zo creëer je je eigen slimme verlichting.

 

 • Welke LED driver u ontvangt hangt af van uw wensen.

Standaard kunt u het armatuur enkel en alleen aan/uit zetten en daar heeft u geen LED Driver voor nodig!

Kies ervoor dat de armatuur kan worden gedimd via een bijgeleverde afstandsbediening en ontvang een LED-driver die deze functie ondersteunt.

Kiest u er echter voor om het armatuur via uw mobiele telefoon te bedienen en volledige licht programma’s te kunt maken dan kiest u voor een PHILPS HUE bediening. Hiervoor ontvangt u een LED driver die het zigbee prototool ondersteund.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K hebben maar liefst heeft 420 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kies je voor de RGB vatriant dan heeft de LED lichtbron 120 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Staal -/ voedingsdraad.

De FLiRD Diamant wordt aan 4 staaldraden opgehangen en gevoed door middel van 1 voedingsdraad. Hiermee optimaliseer je het minimalisme van het designers armatuur. Overigens hebben de staaldraden slechts een dikte van Ø 1 mm en de voedingsdraad kan aangeboden worden in de kleuren zwart/ wit aan u de keus.

 

 • Energiezuinig armatuur.

De lichtbronnen van het armatuur zijn zeer energiezuinig te noemen. Zo verbruikt elke opaal buis met een lengte van 1 meter slechts 24 Watt, dan is het totaal verbruik 8 * 24 Watt = 192 Watt. Vroeger verbruikte 1 saai inleg TL armatuur al 100 Watt. Dus 192 Watt voor een echte EYE catcher van een armatuur als de FLiRD Diamant valt het elektriciteitsverbruik dus heel erg mee.

 

De FLiRD Diamant is een compleet LED Design armatuur.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ horeca/ winkel te voorzien van deze futuristische hanglamp. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • De FLiRD Diamant in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • 1 * 24Volt adapter.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Voor montage aan het plafond, schroefoogjes met bijbehorende pluggen..
  • Lood klemmetjes voor het creëren van de lusjes aan de staaldraden.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model van de FLiRD Diamant te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening die u wenst.
 • RGB, alle lichtkleuren van de regenboog.
 • Extra lange staal- / voedingsdraden.
 • Mooie plafondbeugels in plaats van de gratis bijgeleverde schroefoog haakjes.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

Extra informatie

Video filmpjes

FLiRD Krakeling, ontworpen voor een opdrachtgever die hun hal met een uniek armatuur wilde verlichten, een echte eye catcher.