FLiRD 4 Level Play, hanglamp met 4 glazen LED buislampen hangend onder een ronde plafonniere.

Moderne hanglamp met aan de bovenkant een ronde (marmeren look) plafonniere met daar aan hangend 4 dunne Ø 27mm LED buislampen. De lampen kun je horizontaal/ verticaal ophangen. De doppen kunnen we in elke spuiten. De toegepaste LED buizen hebben een stralingshoek van haast 360°.

 

Klik hier voor de FAQ

Vanaf 535,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD 4 Level Play, hanglamp met 4 glazen LED buislampen hangend onder een ronde plafonniere.

Zoals de productnaam FLiRD 4 Level Play, al doet vermoeden bestaat dit armatuur uit maar liefst 4 LED buislampen. Deze LED buislampen hebben een doorsnede van Ø27 mm en zijn voorzien van 2 zwarte einddoppen. Elke LED buis lamp heeft 1 voedingsdraad en hangt aan 1 of 2 staaldraden afhankelijk of deze lampen verticaal dan wel horizontaal worden ophangen.

 

Toepassing van de FLiRD 4 Level Play armatuur.

Dit armatuur hebben we al voor vele opdrachtgevers mogen maken. Zo heeft een opticien in Groning voor dit type armatuur gekozen voor in zijn winkel. Daarnaast hebben we ook al meerdere appartementen mogen voorzien van dit type armatuur in de uitvoering 4 LED buis lampen die verticaal aan de plafonniere zijn opgehangen.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD 4 Level Play.

Aan elke opdrachtgever vragen wij altijd waarom kiezen jullie voor dit armatuur? Het meest gehoorde argument om dit armatuur te kopen is dat je de 4 LED buislampen zowel horizontaal als verticaal aan de Ø 40 cm plafonniere kunt ophangen. Daarnaast de vele aangeboden opties zoals dat de LED buislampen in diverse lengtes en lichtkleuren beschikbaar zijn. Dat zijn toch wel de meest gehoorde argumenten om dit armatuur te kopen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de laatste jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/ maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat is wel het aller leukste om te doen. Dat begint bij een idee om die vervolgens uit te tekenen en die uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtig armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED Illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD 4 Level Play.

 • Design van de FLiRD 4 Level Play.

De 4 hanglampen zijn dunne Ø 27 mm LED buislampen deze buizen hebben feitelijk dezelfde dikte als de oude TL buizen! De LED TL buizen zijn voorzien van circa 9 cm zwarte einddoppen! Elke LED TL buis heeft 1 voedingssnoer en 1 of 2 staaldraden afhankelijk of de LED TL buis lampen horizontaal of verticaal worden opgehangen!

 

 • Ø 40 cm ronde plafonniere.

Aan het plafond wordt een plafonniere gemonteerd waar de LED buis lampen aan worden gehangen, horizontaal of verticaal! De voedingssnoeren van elke LED Buis lamp wordt in de plafonniere aan elkaar verbonden en gekoppeld aan de 230 Volt.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

De LED licht bron van het armatuur straalt haast rondom. Feitelijk hetzelfde als een oude TL buis die straalde ook rondom uit. Door deze stralingshoek van haast 360°, is het dus ook mogelijk om dit type armatuur verticaal op te hangen.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is onze FLiRD 4 Level Play armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Koel wit. Heden ten dage is de meest voorkomende kleurtemperatuur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettige lichtkleur ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

 

 • Lengte van de buislampen voor de FLiRD 4 Level Play armatuur.

Wij bieden maar liefst vier verschillende lengte LED buizen aan. De kortste LED buis heeft een lengte van slechts 70 cm en de langste LED buislamp heeft een lengte van 160 cm.

 

 • De FLiRD 4 Level Play is een zeer energiezuinig armatuur.

Deze hanglamp bestaat uit maar liefst 4 LED TL buis lampen in de kortste lengte verbruikt het armatuur slechts 36 Watt. Kiest u echter voor het armatuur met de langste LED TL buis lampen dan verbruikt het gehele armatuur nog steeds maar 88 Watt! Voor de beeldvorming, vroeger verbruikte 1 saai inleg TL armatuur al 100 Watt. Dus het elektriciteitsverbruik voor een eye catcher van een armatuur als de FLiRD 4 Level Play is dit een extreem laag elektriciteitsverbruik.

 

 • De LED buislampen van het armatuur de FLiRD 4 Level Play zijn niet dimbaar.

Deze 4 LED buislampen kunt u niet dimmen. Mocht u wel een dim variant wensen dan verwijs ik u naar een gelijkwaardig armatuur de FLiRD 4 Level Opaal van dit armatuur zijn de LED lichtbronnen wel dimbaar.

 

 • Zeer simpele installatie.

De installatie is zeer vrij simpel en snel uit te voeren, ter ondersteuningen leveren we er ook een Nederlandstalige handleiding bij. Feitelijk zijn het 2 stappen, de eerste stap gaat over het ophangen van de plafonniere aan het plafond. De tweede stap gaat over het monteren van de 4 LED buis lampen aan de plafonniere. Nogmaals de installatie is zeer eenvoudig uit te voeren.

 

De FLiRD 4 Level Play wordt als een compleet armatuur geleverd.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ winkel/ horeca te voorzien van deze unieke hanglamp de FLiRD 4 Level play? Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • Uiteraard de FLiRD 4 Level Play, met de gewenste lengte LED buis lampen en lichtkleur.
 • Ø 40 cm Plafonniere look and feel marmeren look.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Alle benodigde onderdelen om de LED buislampen te monteren aan de plafonniere.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model van de FLiRD 4 Level Play te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Extra lange staal- / voedingsdraden.
 • De doppen van de LED buislampen kunnen we in alle kleuren van de regenboog spuiten.

 

Levering.

Zodra het armatuur wordt besteld, wordt de FLiRD 4 Level Play direct ingepland om te maken. Nadat het armatuur de laatste controle goed heeft doorstaan wordt het armatuur ingepakt en aangeboden aan het vervoersbedrijf DPD.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

 

Extra informatie

video filmpjes

Appartementen-complex-“De-Waard”-Alkmaar-FLiRD-4Level-Play-buitenaf.

Andere suggesties…

 • FLiRD-4Level-Opaal-compleet-armatuur
  Opties selecteren Details