FLiRD 4 Level Opaal, hanglamp met 4 opaal (witte) buislampen hangend onder een ronde plafonniere.

 

Moderne hanglamp met aan de bovenkant een ronde (marmeren look) plafonniere met daar aan hangend 4 opalen LED buislampen. De lampen kunt u horizontaal/ verticaal ophangen. Een mooi detail ook de doppen worden verlicht, prachtig detail. Dit armatuur is in dim uitvoerbaar en in alle lichtkleuren leverbaar.

 

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 726,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD 4 Level Opaal, hanglamp met 4 opaal (witte) buislampen hangend onder een ronde plafonniere.

Zoals de productnaam FLiRD 4 Level Opaal, al doet vermoeden bestaat dit armatuur uit maar liefst 4 opaal (witte) buislampen. Deze opaal buislampen hebben een doorsnede van Ø40 mm en de gehele buis is wit, zelfs de doppen zijn wit. Elke opaal buislamp heeft 1 voedingsdraad en hangt aan 1 of 2 staaldraden afhankelijk of deze lampen verticaal dan wel horizontaal worden ophangen.

 

Toepassing van de FLiRD 4 Level Opaal.

Winkels met hoge plafonds zelfs particulieren in appartementen hebben dit armatuur opgehangen. Winkels kiezen als winkelverlichting vooral de lichtkleur 3.000K (warm wit) terwijl de particulieren vooral voor de RGB uitvoering kiezen.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD 4 Level Opaal.

Aan elke opdrachtgever vragen wij altijd waarom kiezen jullie voor dit armatuur? Het meest gehoorde argument om dit armatuur te kopen is dat je de 4 Opaal buizen zowel horizontaal als verticaal op kunt hangen. Daarnaast de vele aangeboden opties zoals dat de opaal buizen in diverse lengtes beschikbaar zijn, de beschikbare lichtkleuren en dat je de lichtsterkte en lichtkleur kunt instellen zijn toch wel de meest gehoorde argumenten om dit armatuur te kopen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de laatste jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/ maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat is wel het aller leukste om te doen. Dat begint bij een idee om die vervolgens uit te tekenen en die uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtig armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED Illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD 4 Level Opaal.

 • Design van de FLiRD 4 Level Opaal.

In totaal telt dit armatuur 4 opalen Ø 40 (witte) buislampen. De opaal buizen zijn over de gehele lengte wit en zelfs de doppen zijn wit. Het licht straalt over de gehele lengte van de opaal buis en zelfs de doppen worden verlicht.

 

 • Lengte van de Opaal LED buis lampen.

Wij bieden maar liefst vier verschillende lengte LED TL buizen aan. De kortste opaal buis heeft een lengte van slechts 60 cm en de langste opaal buis heeft een lengte van 160 cm.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

Door de combinatie van de Ø40 mmm opaal buis en het feit dat de LED lichtbron aan de bovenkant van de opaal buis is gemonteerd behalen we haast een stralingshoek van 360°, waardoor de gehele opaal buis rondom en de doppen wordt verlicht.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In eke gewenste lichtkleur is de FLiRD 4 Level Opaal leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Koel wit. Heden ten dage is de meest voorkomende kleurtemperatuur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettige lichtkleur ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

Naast de standaard lichtkleuren 3.000K warm wit) en 4.000K (Koel wit) bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, namelijk RGB.

 

 • Ø 40 cm ronde plafonniere.

Aan het plafond wordt een plafonniere gemonteerd waar de opaal buislampen aan worden gehangen, horizontaal of verticaal! De voedingssnoeren van elke LED Buis lamp wordt in de plafonniere aan elkaar verbonden en gekoppeld aan de 24 Volt.

 

 • Lengte van de staaldraden en de voedingskabels.

De standaard lengte van de staaldraden en de voedingskabels bedragen 150 cm. Natuurlijk bieden wij onze opdrachtgevers de optie aan om de lengte van de staaldraden en de voedingskabels te verlengen naar elke gewenste lengte.

 

 • Voeding/ adapter.

Doordat alle LED lichtbronnen met elkaar verbonden worden in de plafonniere, hebben we maar één 24V adapter nodig.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K hebben maar liefst heeft 420 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kies je voor de RGB vatriant dan heeft de LED lichtbron 120 LEDs per meter en heeft een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Het dimmen, kan via een afstandsbediening of zelfs via uw eigen telefoon.

De FLiRD 4 Level Opaal kun je standaard alleen aan/ uit zetten. Echter door het armatuur te voorzien van een juiste LED driver kun je de lichtsterkte/ lichtkleur van het armatuur zelf regelen. Wil je de FLiRD 4 Level Opaal niet bedienen via een afstandsbediening maar via je mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kun je alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtsterkte/ lichtkleur handmatig wijzigen of wel via een voor geprogrammeerd programma zo creëer je je eigen slimme verlichting.

 

 • De FLiRD 4 Level Opaal is een zeer energiezuinig armatuur.

Deze hanglamp bestaat uit maar liefst 4 Opaal buis lampen in de kortste lengte verbruikt het armatuur slechts 48 Watt. Kiest u echter voor het armatuur met de langste opaal buislampen dan verbruikt het gehele armatuur nog steeds maar 118 Watt! Voor de beeldvorming, vroeger verbruikte 1 saai inleg TL armatuur al 100 Watt. Dus het elektriciteitsverbruik voor een eye catcher van een armatuur als de FLiRD 4 Level Opaal is dit een extreem laag elektriciteitsverbruik.

 

 • Zeer simpele installatie.

De installatie is zeer vrij simpel en snel uit te voeren, ter ondersteuningen leveren we er ook een Nederlandstalige handleiding bij. Feitelijk zijn het 2 stappen, de eerste stap gaat over het ophangen van de plafonniere aan het plafond. De tweede stap gaat over het monteren van de 4 Opaal buis lampen aan de plafonniere. Nogmaals de installatie is zeer eenvoudig uit te voeren.

 

FLiRD 4 Level Opaal, hanglamp met 4 opaal buislampen hangend onder een ronde plafonniere is een volledig armatuur.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ woning/ winkel of horeca te voorzien van deze unieke hanglamp de FLiRD 4 Level Opaal? Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • 4 * Opaal buizen in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • 1 * Plafonniere look and feel marmeren look.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Alle benodigde onderdelen om de opaal buislampen te monteren aan de plafonniere.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

  

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model van de FLiRD 4 Level Opaal te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening die u wenst.
 • RGB, alle lichtkleuren van de regenboog.
 • Extra lange staal- / voedingsdraden.

  

Levering.

Zodra het armatuur wordt besteld, wordt de FLiRD 4 Level Opaal direct ingepland om te maken. Nadat het armatuur de laatste controle goed heeft doorstaan wordt het armatuur ingepakt en aangeboden aan het vervoersbedrijf DPD. Voor vragen over de leveringsdatum daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze reeds gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.