FLiRD 3D Ster, hanglamp met een ronde metalen bal waaruit 12 opaal buizen diameter 40mm uitsteken max. doorsnede van 344 cm

 

Dit armatuur De FLiRD 3D Ster bestaat uit één centrale metalen 12 zijdige bal met verbindingsteken 12 Opalen Ø40 mm LED buislampen. De spanwijdte van dit armatuur bedraagt ​​maar liefst 430 cm.

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 3.000,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD 3D Ster, armatuur met in het middelpunt een 12 zijdige metalen bal die 12 opaal Ø 40 mm buizen en maximale doorsnede van 430 cm.

Vanuit welke hoek je ook naar het armatuur kijkt, je ziet altijd een ster. Vandaar de productnaam FLiRD 3D Ster voor dit armatuur. Het middelpunt van de FLiRD 3D Ster is een 12 zijdige metalen bal. In elke zijde vind je een aansluitpunt voor een Opalen LED buislamp. Als alle 12 Opalen LED buislampen in zijn draai zijn is het een prachtige eyecatcher van een armatuur geworden.

toepassing.

FLiRD 3D STER-armatuur komt het beste tot zijn recht in kantoorpanden met een enorme entree of als centrale hanglamp van bijvoorbeeld in een appartementencomplex of voor in de hal van een hotel. Natuurlijk is de lamp voor de verlichting, maar ze moeten deze soort locaties ook een blikvanger zijn, en deze dubbele taak vervult deze lamp zonder problemen in.

 

Kies een van de volgende redenen voor onze FLiRD 3D Ster .

Wij vragen altijd aan onze opdrachtgevers waarom kiezen jullie voor dit armatuur? Het meest gehoorde argument, we hebben een hele grote hal en hebben daar een blikvanger van een armatuur voor nodig.

We kunnen dit armatuur aanbieden met een maximale doorsnede van maar liefst 420 cm, dat is groot.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak ontmoet met vragen over een te ontwerpen/ armatuur maken. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen dat het allerleukste is om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD , de staat voor F liggende L ED verlichting door R ene Design .

 

Enkele productkenmerken van onze FLiRD 3D Ster armatuur.

 • Het centrale hart is een 12 zijdige metalen bal.

Het centrale hart heeft een doorsnede van Ø20 cm en bestaat uit 12 gelijkzijdige kanten. Elke zijde is voorzien van een aansluitpunt voor een opaal (witte) LED buislamp. Het centrale hart is voorzien van een haak waar het hele armatuur wordt opgenomen. Alle LED buislampen komen samen in het centrale hart waar dan ook alle bedrading aan elkaar wordt gesloten.

 

 • Ophangen.

Het ophangen van deze armatuur is zeer eenvoudig. Het is zo simpel dat je er geen handleiding voor moet openen om te slaan. Je hangt het armatuur echter aan de haak aan de gemonteerde zit aan het centrale hart van het armatuur.

 

 • Ø 40 mm Opaal buislampen.

Dit armatuur de FLiRD 3D Ster, telt in totaal maar liefst 12 opalen (witte) LED buislampen. De opaal buizen hebben een doorsnede van Ø 40 mm. De uiteinden van deze opaalbuizen worden inclusief de doppen standaard zwart gespoten. In deze opaal buizen worden de LED lichtbronnen gemonteerd.

 

 • Voeding/adapter.

Doordat alle LED lichtbronnen met elkaar verbonden worden in het centrale hart, hebben we maar één 24V adapter nodig.

 

 • Het dimmen kan via een afstandsbediening of zelfs via uw eigen telefoon.

De FLiRD 3D Ster kun je standaard alleen aan/uit zetten. Echter door het armatuur te voorzien van een juiste LED-driver kun je de lichtsterkte/lichtkleur van het armatuur regelen. Wil je de FLiRD 3D Ster niet bedienen via een afstandsbediening maar via je mobiele telefoon dan is dat ook zeker mogelijk en wel via de Philips HUE app. Via deze app kun je alle aangesloten armaturen mee bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtsterkte/lichtkleur handmatig wijzigen of via een voorloperprogramma zo ontstaan ​​dat je je eigen slanke verlichting hebt.

 

 • LED Lichtbron.

De toegepaste LED-lichtbron met de lichtkleuren 3.000K of 4.000K heeft maar liefst 420 LED’s per meter en heeft een lichtsterkte van 1.778 lm per meter. Kies je voor de RGB-variant dan heeft de LED-lichtbron 120 LED’s per meter en heeft een lichtsterkte van 919 lm per meter.

 

 • Stralingshoek van de LED buislampen haast 360°.

Door de combinatie van de opaal buis en het feit dat de LED lichtbron aan de bovenkant van de opaal buis is gemonteerd behalen we haast een stralingshoek van 360°, waardoor de gehele opaal buis rondom wordt verlicht.

 

 • Diffuus licht.

Voor kantoor-of winkel verlichting is het noodzakelijk om voldoende licht op je werkplek te hebben maar het is zeer onprettig als je verblind wordt door te felle lampen. In onze FLiRD 3D Ster daarvan zijn de LED lichtbronnen verwerkt in Ø40 mm opaal (witte) buizen. Door het opaal wordt de straling gebroken en ontstaat er diffuus licht. Niets is vervelender dan dat je verblind wordt door je eigen lichtbron, bij onze FLiRD 3D Ster is verblinding onmogelijk! Het kunststof opaal wordt veel gebruikt in reclameborden. De insteek van een reclamebord is dat je naar het reclame bord kijkt en leest wat er op staat i.p.v. dat het je verblind!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is onze FLiRD 3D ster armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Koel wit. Heden ten dage is de meest voorkomende kleuren temperatuur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettige lichtkleur ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine of wel in winkels.

Naast deze 2 standaard lichtkleuren bieden wij ook alle kleuren van de regenboog aan, via RGB.

 

 • Welke LED driver u ontvangt hangt af van uw wensen.

Standaard kunt u het armatuur enkel en alleen het aan/ uit zetten en daar heeft u geen LED Driver voor nodig!

Kiest u ervoor om het armatuur te kunnen dimmen via een bijgeleverde afstandsbediening dan ontvangt u een LED driver die deze functie ondersteunt.

Kiest u er echter voor om het armatuur via uw mobiele telefoon te te kunnen bedienen en volledige licht programma’s te kunt maken dan kiest u voor een PHILPS HUE bediening. Hiervoor ontvangt u een LED driver die het zigbee prototool ondersteund.

 

 • Zeer simpele installatie.

De installatie is zeer vrij simpel en snel uit te voeren, ter ondersteuningen leveren we er ook een Nederlandstalige handleiding bij. Feitelijk zijn het 2 stappen, de eerste is het boren van een gat waar u de bijgeleverde haak in draai. De tweede stap gaat over het ophangen van de FLiRD 3D Ster aan de bijgeleverde staaldraad. Nogmaals het ophangen is zeer eenvoudig uit te voeren.

 

FLiRD 3D Ster, armatuur met 12 opaal Ø 40 mm LED buislampen.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ winkel/ hotel/ restaurant te voorzien van deze FLiRD 3D Ster. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • 1 * 12 zijdige metalen bal.
 • 12 * Opalen (witte) LED buislampen, in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • De opaal buizen worden aan de beide uiteindes circa 7 cm zwart gespoten.
 • Het armatuur wordt opgehangen aan een Ø 2 mm staaldraad.
 • Het aansluitsnoer heeft een lengte van 2 meter.
 • 1 * 24 Volt adapter.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basis model de FLiRD 3D Ster te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Het centrale punt en de doppen kunnen in alle kleuren van de regenboog gespoten worden.
 • 1 * LED Driver afhankelijk van de gewenste bediening.
 • RGB, alle lichtkleuren van de regenboog.
 • Extra lange staal- / voedingsdraad.

 

Levering.

Direct nadat u de armatuur heeft besteld, worden de onderhanden onderdelen besteld en de armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verzonden via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vaardigheden hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland die voorzien zijn van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze rieten gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze  galerij . Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even  contact  op met ons op.

Extra informatie

Projecten

Top locatie voor een moderne kroonluchter.

——–

Centrale punt van de moderne kroonluchter.

——–

Moderne kroonluchter in vol ornaat.