Zwevende LED TL buizen

Feitelijk was het eerste project in het kantoor pand “de Groene Draeck” het gebin van de Zwevende LED TL buizen. De LED TL buis met de rode doppen voldeed in de basis aan de aan de eisen van de architecten, echter het kon vollediger. Het kenmerk van de huidige buis was,  fragiel met enkel de twee rode doppen.

 

Kernwoorden van de Zwevende LED TL buizen.

Het werd wel vrij snel duidelijk dat er daadwerkelijk een behoefte was aan LED  TL buizen zonder een saai TL armatuur. Nee de architecten wilden een industrieel / minimalistisch / strak LED design/ Robuust. Dit waren de kernwoorden waar de nog te ontwikkelde LED TL buizen aan moesten gaan voldoen.

 

Product Portfolio.

Natuurlijk kun je niet direct een LED Kroonluchter met een spanwijdte van maar liefst 350 cm bedenken. Nee het begin met kleine aanpassingen op de huidige LED Buis. Het werd een LED TL buis verwerkt in een Satine koker met een doorsnede van 40 mm en opmaat gemaakte doppen.Door deze koker werd het geheel direct completer/ steviger. Doordat de LED TL buizen die we toe toepasten een stralingshoek van 180 graden had werd de buis maar voor 50% verlicht. Prima resultaat want het licht moet naar beneden schijnen en niet naar boven.

 

Custom made.

Natuurlijk kunnen we het gehele product portfolio wel bespreken echter het kan ook in één woord, namelijk Custom made.Wij, De Lampen Specialisten werken erg custom made, u definieert uw vragen pakket en wij maken daar een zwevende LED TL buis van. Waar kan de opdrachtgever zoals uit kiezen?

 

Product variaties

Lengte uiteraard kun je de lengte van elke gewenste zwevende LED TL buis kiezen vanaf circa 50 cm tot 150 cm. Tweede belangrijke optie welk type buis en welke doorsnede koker wenst u? Zo kunt u kiezen uit: Transparant/ Satine/ Opaal van Ø 40 mm tot aan Ø 90 mm. Dan kun je ook nog kiezen hoe je de ophanging wenst (horizontaal/ verticaal/ schuin).

 

Merknaam Flird

Na vele type zwevende LED TL buizen te hebben ontwikkeld werd het tijd om de zwevende LED TL buizen een merk naam te bedenken. Natuurlijk hebben we daar een brainstorm sessie over gehouden, uiteindelijk hebben we unaniem gekozen voor de overall familie naam: Fl!rd. Deze prachtige merknaam staat voor Flying LED Illumination Rene Design.

Op dit onderwerp wordt een vervolg blog over geschreven.

 

Contact

Ziet u door al deze opties nog de bomen door het bos? Wij kunnen ons voorstellen dat het keuze pallet te groot is om een keuze te kunnen maken. Hierdoor adviseren wij, om ons te contact en we samen de juiste zwevende LED TL buis selecteren dan wel custom made in elkaar zetten.