Kantoor ViriCiti

Designen van moderne LED hanglampen.

Het snelgroeiende bedrijf ViriCiti breidde het afgelopen jaar uit van 600 naar 1000 vierkante meter. FELD ontwierp de indeling en inrichting van het nieuwe interieur en gaf hiermee vorm aan de werkomgeving van deze succesvolle onderneming.

Het programma van eisen vroeg o.a. om uitbreiding van het aantal werkplekken, een ruimere keuken en lunchruimte, meer in- en externe overlegplekken en de toevoeging van toiletten en douches.
Daarbij hebben de medewerkers tijdens een inspirerende teamsessie input gegeven op wat zij belangrijk vinden aan het nieuw te realiseren kantoor.

Design LED lamp

In de nieuwe indeling is rekening gehouden met lichtinval van buitenaf. Daarnaast is er gekozen voor een logische scheiding tussen publieke en private ruimtes. Waar in het publieke deel voor een open en industrieel plafond is gekozen kreeg het kantoor gedeelte met ruim 60 werkplekken een fris wit verlaagd plafond. 

LED Design hanglamp

Bij binnenkomst via de ruime entree met balie zijn links van de balie de twee grootste meetingruimten gesitueerd. Een lekkere zithoek biedt plaats voor wachtenden of wat ontspanning voor collega’s.
Het lange keukenblok in de lunchruimte dient als scheidingswand tussen keuken en entree en vormt zo een natuurlijke grens tussen informeler en formeler samenkomen. In de lunchruimte wordt zittend of staand geluncht, kun je lekker aan de bar hangen, tafelvoetbal spelen of tafeltennissen. Ook worden hier grotere evenementen georganiseerd en presentaties gegeven.

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made,  uw wensen staan centraal. Wij trachten al uw wensen te verwerken in de gewenste Design ledlamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken.