Vorige slide
Volgende slide

Verticale
lamp 40 mm 

In opdracht van één van onze opdrachtgevers hebben wij deze verticale hanglamp ontworpen en zodoende ook opgenomen in ons product assortiment. Deze verticale lamp is feitelijk één Opalen buis met een doorsnede van Ø 40 mm, hangend aan een soepele staalkabel van Ø 1mm. Deze verticale lamp heeft mede dankzij de opalen buis een stralingshoek van 360 graden zo krijg je rondom een mooie straling van de lichtstralen. Het eerste project met deze verticale lamp was voor de opdrachtgever Mikrocentrum in veldhoven.

 

Ophanging van deze hang lamp.

Voor het ophangen van deze hang lamp leveren wij standaard bijpassende plafondhaken met de bij behorende pluggen. Zo kunt u heel simpel met de bijgeleverde staaldraad klemmen een lusje maken van de soepele staalkabel en zo deze verticale lampen ophangen aan de plafondhaken.

Echter als tweede ophang optie bieden wij ook chique ophangbeugels aan. Dit zijn feitelijk twee in elkaar gedraaide verchroomde busjes waar je de soepele staalkabel in kunt steken en kunt afklemmen met de staaldraad klemmen. Deze chique ophangbeugels zijn natuurlijk maar een klein detail van de verticale lamp, maar het past wel heel erg bij deze hanglamp, het is strak en zo toch echt wel design.

 

Lampen aan / lampen uit.

Vanuit het verleden deed de eerste bij binnenkomst alle lampen aan en de laatste die het pand verliet alle lampen weer uit. We kunnen wel concluderen dat dat niet echt energie bewust was. Om het energieverbruik te verlagen worden er steeds vaker sensoren toegepast. U raad het al, deze verticale lampen werken erg goed op sensoren. Lampen uit als er niemand is en zodra er mensen zijn gaan automatisch de lampen aan. Naast het feit dat je zo elektriciteit bespaart is het ook nog eens zeer comfortabel, nooit meer in het donker naar een schakelaar zoeken, nee de lampen staan aan, als u er bent en bij het verlaten van de kantoorpand gaan de lampen uit!

Diffuus                   

Voor de verlichting kantoorruimte is het erg fijn om voldoende licht op je werkplek te hebben maar zeer onprettig als je verblind wordt door te felle lampen. Natuurlijk heb je een felle lamp nodig om voldoende licht op je werkplek te hebben maar je wilt natuurlijk niet verblind worden door de verlichting!

Onze verticale lampen zijn, feitelijk een LED lichtbron verwerkt in een Opalen buis. Door de Opalen buis wordt de straling gebroken en ontstaat er diffuus licht. Verspreiden van de lichtbundels, wordt vrij vertaald diffuus licht mee bedoeld en dat is zeer prettig als verlichting kantoorruimte.

Lichtkleur

Onze verticale lampen zijn feitelijk leverbaar in elke lichtkleur die u wenst. Vroeger werden de kantoren verlicht met de kelvin lichtkleur 3.000K (warm wit). Echter heden ten dage is de meest voorkomende kleurtemperatuur kantoor 4.000K (koel wit). Deze kelvin lichtkleur wordt als zeer helder ervaren. De kelvin lichtkleur 3.000K wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals de bedrijfsrestaurant.

Lumen watt

10 jaar geleden heb ik de bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten opgestart met als corebusiness het ombouwen van conventionele TL armaturen naar TL-5 en later werd dat omgebouwd naar LED armaturen. Iedere opdrachtgever stelde dan vragen over de Lumen Watt verhouding. Nu met deze design lampen heeft er nog nooit iemand naar de lumen watt verhouding gevraagd. Gek, maar zoals u in de specificaties kunt lezen, ligt de Lumen Watt verhoudingen ver boven de 100.

 

Verlichtingsprojecten

Al meer dan 10 jaar zijn wij met onze bedrijfsnaam DLS oftewel De Lampen Specialisten actief in de verlichtingsbranche. Met plezier maar ook zeker met trots verzorgen wij vanuit de bedrijfsnaam DLS veel verlichtingsprojecten van Kantoren/ Winkels/ Scholen tot grote successen. Ik verwijs dan ook met trots naar onze ere gallerij, waar wij enkele projecten hebben gepresenteerd.

Mocht u interesse hebben in onze verticale lamp dan wel in een licht advies neem dan even contact met ons op. Door middel van ons lichtadvies krijgt u volledig inzicht in uw verlichtingsproject.

Bedrijfsnaam: DLS staat voor De Lampen Specialisten. 

Lampenzaken Breda, natuurlijk zijn er meerdere lampenzaken in Breda, echter er is maar een DLS en dat zijn wij, de lampenspecialist uit Breda. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in ons atelier van de lampenspecialist. Zo kunt u de verticale lamp zien/ voelen en wellicht enigszins aanpassen aan uw wensen, dat alles is mogelijk bij DLS De Lampenspecialist uit Breda.

 

LED-kroonluchter-4000K