Industriële verlichting


Industriële kantoorverlichting

Industriele verlichting wordt steeds gewilder. 5 jaar geleden werden wij voor het eerst door een architecten bureau uit Rotterdam benadert met de vraag wat hebben wij op het gebied van industriele verlichting? Wij hebben speciaal voor deze vraag armatuur ontwikkeld met enkel en alleen een LED buis. De opdrachtgever vond deze custom made hanglamp volledig voldoen aan al zijn eisen en wensen wat betreft industriele verlichting. Zo was deze hanglamp minimalistisch/ uniek/ strak design. Kortom, deze hanglamp voldeed aan al hun eisen voor wat betreft industriele verlichting.  Zodoende kregen wij de opdracht om het kantoorpand De Groene Draeck in Amsterdam te voorzien van mijn eerste custom made hanglampen.

Custom made

Mijn ervaring met architecten bureaus zijn, architecten weten precies wat ze willen en veelal is dat niet standaard maar custom made. Mijn hanglamp was meestal een springplank naar een net iets andere hanglamp. Natuurlijk kan dat gezien het feit ik alle lampen handmatig in Breda maak. Zodoende kan ik heel erg custom made werken en echt vragen welke wensen ze graag in vervulling zien gaan met deze hanglamp.

Industriele lamp

Na vele aanpassingen op mijn eerste hanglamp kunnen we nu wel spreken over een industriele lamp. Mijn industriele lamp heeft een zeer strak design is minimalistisch en bovenal een industriele uitstraling. Hierdoor uitermate geschikt om de saaie kantoorpanden te moderniseren naar hippe industriele kantoorpanden.

Design lamp

Vele architecten benaderen ons omdat zij opzoek zijn naar een betaalbare custom made design lamp. Hier kunnen wij natuurlijk invulling aan geven gezien het enorme assortiment dat we in de loop van de jaren hebben samengesteld. Zo hebben wij onder de noemer design lamp onder andere een kroonluchter ontworpen. Niet zomaar een kroonluchter maar een kroonluchter bestaande uit 6 transparante LED buizen. Onze eerste kroonluchter mochten we installeren in Leiden in een prachtig kantoorpand.

Kubus lamp

Natuurlijk ontwerp ik ook lampen voordat een architect de bewuste vraag stelt. In de afgelopen weken heb ik een kubus lamp ontworpen met een maximale omvang van maar liefst 167 cm in het vierkant. Ongeacht de afmetingen van de kubus lamp, bestaat de kubus uit 18 LED Buizen. Natuurlijk is deze unieke kubus lamp een ware design lamp waar ik zeer trots op ben.

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made, uw wensen staan centraal. Wij verwerken al uw wensen in de gewenste Design lamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken, Voor een indicatie verwijs ik u naar onze galerij of wel klik hier voor een extern project.

Kantoor-industriele-verlichting