Industriële lamp

Unieke/ Moderne industriele lampen

Steeds meer kantoren krijgen een metamorfose met een moderne inrichting en een nieuwe inrichting is niet compleet zonder een industriële lamp. Een industriële led lamp geeft veel sfeer en is de perfecte keuze voor een lobby, wachtruimte of werkkamer. Bij De Lampen Specialist vindt u verschillende prachtige design lampen, die u helemaal kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften. Kies de perfecte industriële fabriekslamp voor de verschillende ruimtes in uw kantoorpand en maak het interieur helemaal af met goede verlichting.

Een unieke industriële fabriekslamp

Bij De Lampen Specialist koopt u een unieke industriële fabriekslamp. Onze design lampen zijn perfect voor verschillende ruimtes en zijn helemaal zelf aan te passen. Kies een basismodel en bepaal bijvoorbeeld zelf de grootte van de lamp. Daarnaast kunt u eindeloos variëren met verschillende kleuren led verlichting. De meeste kantoren zijn nog steeds ingericht met warm wit licht, terwijl werknemers een stuk productiever werken in een ruimte met koel wit licht. Laat u adviseren door onze medewerkers en vindt de perfecte kleur industriële lamp voor uw kantoorpand. Heeft uw kantoorpand een lobby of wachtruimte? Maak dan gebruik van gekleurde verlichting om een uitnodigende sfeer creëren en maak hiermee een goede eerste indruk op iedereen die binnenwandelt.

Eenvoudig een industriële led lamp kopen

Een industriële led lamp kopen was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk het assortiment op onze website en ga vervolgens in gesprek met een van onze medewerkers over uw wensen en behoeften. Zij maken tekeningen van verschillende lampen en kunnen u adviseren over de beste keuzes voor uw kantoorpand. Wilt u ons assortiment in het echt zien voor u een design lamp bestelt? Maak dan een afspraak en kom langs in onze Lampen Specialist werkplaats in Breda. Hier kunt u de verschillende modellen bekijken en ziet u hoe een industriële lamp helemaal op maat wordt gemaakt voor onze klanten. Daarnaast geven wij in onze werkplaats demonstraties over de verschillende gekleurde led lampen, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw verlichting.

FLiRD Budget Super Kot België

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten werken custom made,  uw wensen staan centraal. Wij trachten al uw wensen te verwerken in de gewenste Design ledlamp. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen en buitenland mogen verwezenlijken, Voor een indicatie verwijs ik u naar onze galerij of klik hier voor één van onze opgeleverde projecten.

Mocht u vragen hebben over onze unieke industriële LED armaturen neem dan even contact met ons op.  U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze atelier in Rijsbergen zo kunt u zelf een aantal moderne LED lampen aanschouwen.