Plafondbeugels

Verchroomde plafond beugels voor het mooi ophangen van de zwevende LED TL buizen.

 

7,50 Excl. BTW

Beschrijving

Verchroomde plafondbeugels

Alle zwevende LED TL buizen worden aan Ø 1 mm staaldraden opgehangen. Deze staaldraden zijn erg dun en stijf hierdoor hangen de lampen mooi recht naar beneden. Voor het bevestigen van de lampen aan het plafond bieden wij u als extra verchroomde plafondbeugels aan. Deze bestaande uit twee delen, het eerste deel schroeft u met bijgeleverde schroef direct aan het plafond. Het tweede deel waar het staaldraadje in wordt gestoken met dicht geknepen loodje wordt weer simpelweg op het eerste deel wat aan het plafond is geschroefd er in gedraaid. Kiest u niet voor deze verchroomde plafondbeugels dan kunt u de zwevende LED TL buizen altijd nog ophangen aan de bijgeleverde schroefhaakjes.

 

Schroefhaakjes

Standaard worden er 2 schroefhaakjes bij elke lamp geleverd om de staaldraden aan op te hangen. Echter een sjiekere / nettere ophang mogelijkheid is door gebruik te maken van deze verchroomde plafondbeugels.

 

Deze plafond beugel bestaat uit twee delen, namelijk:

Je schroeft het eerste deel van de plafondbeugel vast aan het plafond. Het tweede deel waar het staaldraadje in zit er weer simpel weg indraaien. Let op: Je dient het einde van het staaldraadje te voorzien van een loodje anders blijft het staaldraadje natuurlijk niet zitten.

 

Voordelen van de plafond bevestigingsbeugels:

Ten eerste een zeer mooie aansluiting aan het plafond. De plafond beugels zijn mooi verchroomd. Naast het feit dat het een hele mooie ophanging genereert is hierdoor ook de montage veel gemakkelijker.

 

Pakket van de plafond bevestigingsbeugels bestaat uit.

Uiteraard de 2 verchroomde plafondbeugels plus 2 schroeven met de bijbehorende pluggen. Om het u nog gemakkelijker te maken leveren we er ook één bijpassend bitje bij.

 

Interesse?

Mocht u interesse hebben in deze verchroomde plafondbeugels? Neem dan even contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor in Breda (hartje centrum), u bent van harte welkom.

 

Succes met het ophangen van onze prachtige zwevende LED TL buizen.