Stekkers

Voor het aansluiten van elke zwevende LED TL buis.

Vanaf 3,00 Excl. BTW

Beschrijving

Stekkers

Standaard worden de Flird zwevende LED TL buizen geleverd zonder stekkers. De belangrijkste reden is dat de meeste zwevende LED TL buizen direct worden aangesloten/ afgemonteerd in een lasdoos. Natuurlijk kunnen we er als optie een stekker aanzetten geen enkel probleem.

 

Twee type stekkers:

Om 100% te kunnen voldoen aan elke vraag bieden wij ter aanvulling twee type stekkers aan. De meest voorkomende stekker is de stekker zonder randaarde. Daarnaast, bieden wij ook de Wieland stekker aan.

 

Stekker (zonder randaarde).

Van het merk Martin Kaiser 852 een stekker aan zonder randaarde. Het is gemaakt van kunststof in de kleur zwart. Deze stekker is geschikt voor 250V met een nominale stroom van 2.5A. De Kwaliteitsklasse is thermoplast kan tegen een stootje voorzien van een tule. Deze stekker heeft ook een trekontlasting.

Werkwijze van het monteren van de stekker. Als eerste schuift u de cover over de draad, die u vervolgens stript. Deze gestripte draad kunt u nu in de daarvoor bestemde gaatjes steken, die u met een waterpomp tang dichtknijpt. De laatste handeling is simpel, namelijk de cover er over heen schuiven.

 

Stekker (Wieland)

Wieland zorgt ervoor dat u binnen een handomdraai verbindingen kunt maken. Met de hoogwaardige producten van Wieland bespaart u 70% van uw tijd en 30% van de gebruikelijke kosten! Bij ingewikkelde installaties hoeft geen elektricien meer ingeschakeld te worden, het enige wat u hoeft te doen is de GST18 kabel aan te sluiten tussen de twee installaties die verbonden moeten worden. De serie GST18 biedt u onder anderen koppelsnoeren en installatieonderdelen die geschikt zijn voor de installatie van verlichtingssystemen, schakelaars, zonneschermen en stopcontacten. Dankzij de vele kleuren en coderingen kunt u in een oogopslag gemakkelijk zien welke kabel u nodig heeft. De patchkabels uit deze serie zijn in bezit van twee zijdes. Sommige kabels hebben aan beiden zijden stekkers (een female en een male stekker), anderen hebben slechts aan een uiteinde een stekker en aan de andere zijde een vrij kabeluiteinde.

 

 

Mocht u interesse hebben in een stekker maar u weet niet welke u moet kiezen, geen probleem? Neem dan even contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor in Breda (hartje centrum) u bent van harte welkom.