Staaldraad Ø 1mm

Ø 1mm staaldraad/ Standaard lengte 150 cm.

0,10 Excl. BTW

Beschrijving

Staaldraad Ø 1mm

Elke hanglamp wordt voorzien van 150 cm lange Ø 1 mm staaldraden. Het zijn mooie zeer dunne draden maar het zijn ook zeer sterke draden waar de hanglampen aan zijn gemonteerd. Deze Ø 1mm staaldraden hebben een breeklast van maar liefst 108 kilo, oftewel u kunt aan 1 staaldraad zeker 54 hanglampen aan kunnen ophangen.

 

Horizontaal/ Verticaal ophangen van de hanglampen

Hanglampen, kunt u zowel horizontaal/ dan wel verticaal ophangen worden. Bij de bestelling is het wel van belang dat u aangeeft hoe u de hanglampen wenst op te hangen. Kiest u ervoor om de hanglamp verticaal op te hangen dan wordt er één staaldraad door de dop gestoken waaraan de hanglamp aan wordt opgehangen.

Wordt de hanglamp horizontaal dan wel schuin opgehangen dan worden de beide doppen voorzien van een staaldraad.

 

Ø 1mm klemmen

Standaard leveren wij bij elke hanglamp twee Ø1 mm klemmetjes. Met deze klemmetjes kunt u lusjes maken aan het uiteinde van de staaldraden.. Het is heel simpel om de staaldraden te voorzien van een lusje die afgemonteerd worden met de bijgeleverde Ø1 mm klemmetjes.  Deze lood klemmetjes kunt u geheel makkelijk dichtknijpen met een waterpomp tang dan wel een plat bek tangentje.

 

Verchroomde plafond beugels

Vind u een haakje niet mooi dan kunt er u er ook voor kiezen om de hanglampen op te hangen aan verchroomde plafond beugels.

 

Standaard lengte bedraagt 150 cm.

Standaard wordt elke hanglamp voorzien van staaldraden met een lengte van 150 cm. Mocht dat te kort zijn, dan kunt u zeer gemakkelijk extra lengte bestellen.

 

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, al uw wensen staan ​​centraal. Wij verwerken graag al uw wensen zo ook de gewenste lengte van de staaldraden. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland gemaakt. Voor een impressie van enige projecten verwijs ik u met trots naar onze gallerij of wel klik hier voor een extern project.

Mocht u vragen hebben over onze unieke hanglamp neem dan even contact met ons op. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in ons atelier in Breda.