FLiRD Transparant -Kleuren 360°-, Ø30mm transparante Kleuren LED buis hanglamp met een 360° stralingshoek.

  • FLiRD Transparante -Kleuren 360°- 
    • Ø30mm transparante buis in elke gewenste lengte leverbaar.
    • LED lichtbron met een 360° stralingshoek.
    • Zwevend ophangen aan Ø 0,5 mm staaldraad.

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 100,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Transparant -Kleuren 360°-, Ø30mm transparante Kleuren LED buis hanglamp met een 360° stralingshoek.

De FLiRD Transparant -Kleuren 360°- is een kleuren LED lichtbron verwerkt in een Ø 30 mm transparante buis. De lengte van deze transparante Kleuren buis kunnen we aanbieden in elke lengte vanaf 70 cm tot aan maximaal 200 cm. De beide uiteinden van de transparante buis worden aan beide kanten zwart gespoten. De kleuren LED TL buis wordt rechtstreeks aangesloten op een 5 Volt adapter. De transparante kleuren LED buislamp kun je op twee manieren ophangen. Zo kun je ervoor kiezen om de transparante koker horizontaal/verticaal op te hangen aan Ø 0,5 mm² staaldraden. Daarnaast bieden wij u ook de optie om via slobgaten deze transparante buis direct aan de wand/plafond te monteren aan uw keuze.

 

Waarom de productnaam FLiRD Transparant -Kleuren 360°-?

De productnaam FLiRD Transparant -Kleuren 360°- komt uiteraard voort uit het feit dat het armatuur is gemaakt van een transparante buis. Ten tweede de toegepaste LED lichtbron is een kleuren LED lichtbron. Door de combinatie van de 30mm transparante buis en de kleuren LED lichtbron is deze productnaam tot stand gekomen. Lees de volledige beschrijving

Extra informatie

Lengte

FLiRD Transparant -Kleuren 360°- in de lengte van 70 cm, FLiRD Transparant -Kleuren 360°- in de lengte van 100 cm, FLiRD Transparant -Kleuren 360°- in de lengte van 150 cm, FLiRD Transparant -Kleuren 360°- in de lengte van 200 cm, Elke gewenste lengte mogelijk, bel voor informatie.

Filmpjes

Bij deze een tweetal filmpjes over de FLiRD Retro.

Kleur buizen

Blauw, Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze

Andere suggesties…

  • Opties selecteren Details