FLiRD Marmer

Zwevend marmeren TL-5 armatuur Dimbaar

 

Vanaf 599,00 Excl. BTW

Beschrijving

Flird Marmer

De eerste woorden die bij mij opkomen als ik denk aan marmer zijn sjiek / exclusief / Uniek / natuur steen. Eind 2018 wordt het idee dan ook bekend gemaakt naar het ontwerpen van marmeren TL-5 armaturen

 

 

Keuze van TL-5 technologie

TL-5 zijn de opvolger van de oude traditionele TL-D buizen, hierdoor zijn deze dunner slecht 16 mm ipv 27 mm en realiseren een besparing van maar liefst 50% tov deze oude TL buizen.

Maar de hoofdreden om TL-5 buizen toe te passen is het lichtcomfort wat deze buizen geven. Zo zorgen ze ervoor dat het gehele marmeren armatuur intern prachtig wordt verlicht. Hierdoor zie je de kenmerkende marmeren aders prachtig lopen. Plus wat ook een zeer groot voordeel is dat de lichtbundel uit de armatuur ook ras verlicht wordt wel zo handig boven je bureau / keuken blad.

Een laatste voordeel van TL-5 is de zeer goed toe te passen dimfunctie.

TL-5 wordt aangestuurd door een standaard EVSA, die deze functie standaard heeft. Zo is het mogelijk om aan de wand in plaats van een standaard aan / uit schakelaar te vervangen voor een dimmer. Vraag wel een installateur gezien er is een extra draad getrokken moet worden.

 

Uniek

Uniek is een gegeven, maar we zijn wel zo uniek? Ik denk het niet als je nagaat wat we allemaal massaal inkopen bij de zeer grote woonwarenhuizen. Dat betekend wat u heeft ook bij vele vele andere huishoudens ook aanwezig zal zijn, niet erg maar het product is niet uniek. Echter onze marmeren TL-5 armaturen zijn wel 100% uniek, vanwege het simpele feit dat marmer een natuurproduct is en unieke aders heeft wat realiseert in unieke patronen.

U zult door de markante patronen nooit ergens anders dezelfde lamp zien hangen, elke lamp is uniek.

 

Toepassing

Het zijn het prachtige marmeren armaturen die volgens ons het beste tot hun recht komen in woon / leefomgeving keukens boven het aanrecht blad. Bovendien is het natuurlijk sjiek om ze boven de receptie van een kantoorpand op te hangen.

 

Personaliseren

Marmer laat zich er uitermate voor lenen om je eigen bedrijfsnaam in te laten graveren. Natuurlijk een superleuk optie als deze lamp boven de receptie hangt en hierdoor je eigen bedrijfslogo / naam is in gegraveerd.

 

Ophanging.

Minimalisme / strak design zijn belangrijke kernwoorden voor de ophanging. Zo hebben we gekozen voor Ø1 mm staaldraden. Zeer dun maar gezien het gewicht van het marmeren armaturen zeker nodig.

Voor de aansluiting van de TL-5 buis hebben we gekozen voor een transparante netsnoer. Door deze naast de staaldraden te monteren is het één geheel en zie je feitelijk 1 draad.

 

Totaal pakket van het marmeren TL-5 armatuur, bestaat overigens uit:

Eco save TL-5 buis.

Weerskanten een staaldraad en een transparante kabel van circa 150 cm, kan natuurlijk langer!

Een externe TL-5 driver (afm. 32 cm / 3 cm / 4 cm met standaard een dim functie,

Plafond beugels inclusief schroeven en pluggen.

 

Interesse?

Mocht u interesse hebben in deze exclusieve TL-5 marmeren armaturen? Neem dan zelfs contact met ons op van kom langs bij ons op kantoor in hartje centrum, u bent van harte welkom.