FLiRD Satijn -Pendel-, een industriële LED Buis hanglamp armatuur verwerkt in een Ø40 mm tot aan Ø90 mm Satijn buis.

  • FLiRD Satijn -Pendel- armatuur:
    • Een satijnen buis van Ø40 mm tot aan Ø90 mm.
    • Niet dimbaar.
  • Ophangen aan zwarte Ø12 mm holle buisjes.
  • Stralingshoek vanaf 180° tot aan 300° afhankelijk van de doorsnede Satijn buis.

 

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 189,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Satijn -Pendel-, een industriële hang LED Buislamp verwerkt in een Ø40 mm tot aan Ø90 mm Satijn buis.

De FLiRD Satijn -Pendel- armatuur is een toonbeeld van industrieel design, met zijn buislamp gemaakt van een kunststof satijnen buis, verkrijgbaar in diverse lengtes en diameters vanaf Ø 40 mm tot Ø 90 mm. Aan beide uiteinden zijn zwarte doppen bevestigd. Het armatuur wordt opgehangen aan 2 zwarte 12 mm holle buisjes, bevestigd aan 2 zwarte plafondkapjes van 12 cm. De bedrading is volledig weggewerkt en aangesloten op een 230V lichtpunt via één plafondkapje. De LED-lichtbron, met interne LED-driver, zorgt voor efficiënte verlichting met een naadloze uitstraling.

 

Waarom de productnaam FLiRD Satijn-Pendel?

De productnaam FLiRD Satijn -Pendel- vangt de kern van het armatuur perfect: FLiRD staat voor zijn unieke ontwerp, Satijn voor de hoogwaardige satijnen materialen en Pendel voor de elegante plafondophanging, waardoor het een treffende benaming is die zijn essentie weerspiegelt.

 

Waarom kiezen voor de FLiRD Satijn -Pendel- armatuur?

Kantoorpanden kiezen voor de FLiRD Satijn -Pendel- armatuur vanwege zijn perfecte combinatie van industriële stijl en functionele elegantie. Het armatuur belichaamt moderne esthetiek met zijn satijnen buislamp en zwarte afwerking, waardoor een eigentijdse uitstraling ontstaat die de ruimte transformeert. Met zijn aanpasbare lengtes en diameters past het naadloos in diverse kantooromgevingen, terwijl de interne LED-driver en efficiënte verlichting zorgen voor een energiezuinige en productieve werkomgeving. Bovendien biedt het unieke design van de FLiRD Satijn -Pendel- armatuur een statement van stijl en professionaliteit, wat kantoorpanden onderscheidt en versterkt.Lees de volledige beschrijving

Extra informatie

Projecten

FLiRD Basic, is een prachtig slank LED Buis armatuur, 40 mm in doorsnede.

Om de productfoto’s te ondersteunen hebben we een tweetal video’s opgenomen.

In de eerste video laat ik enkel de FLiRD Basic zien. Het armatuur is gebouwd met een Satine buis met maar slechts een doorsnede van 40 mm.
In de tweede video laat ik u zowel de FLiRD Basic als wel de FLiRD Basic XL zien. Zo kunt u heel goed zien dat de FLiRD Basic slechts een doorsnede heeft van 40mm en de FLiRD Basic XL echt heel robuust is.

Veel kijk plezier.

Andere suggesties…

  • FLiRD Satijn -Excellent- een dimbaar industrieel hang LED buislamp verwerkt in een Ø40 mm tot aan Ø90 mm Satijn buis detail-voorkant
    Opties selecteren Details