FLiRD Satijn -Basic-, een industriële hang- /wand LED Buislamp armatuur verwerkt in een Ø40 mm tot aan Ø90 mm Satijn buis.

  • FLiRD Satijn -Basic- armatuur:
    • Een satijnen buis van Ø40 mm tot aan Ø90 mm.
    • Niet dimbaar.
  • Industrieel hang-/ wand armatuur.
  • Stralingshoek vanaf 180° tot aan 300°.

 

Klik hier voor de FAQ

 

Vanaf 169,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Satijn -Basic-, een industriële hang- /wand LED Buislamp armatuur verwerkt in een Ø40 mm tot aan Ø90 mm Satijn buis.

De FLiRD Satijn -Basic-,  is een LED buislamp armatuur verwerkt in een Ø 40 mm / Ø 90 mm grijze Satijn buis. De beide uiteindes van de Satijn buis worden voorzien van bijpassende doppen. De LED driver is intern in de Satijn buis verwerkt waardoor je het armatuur direct aan de 230V kan aansluiten. De FLiRD Satijn -Basic-,  kan op 2 manieren worden opgehangen. De eerste manier en tevens de meest voorkomende is, om deze industriële hanglamp aan Ø1mm staaldraden op te hangen alsof het armatuur in de ruimte zweeft. De tweede manier is om het armatuur strak aan de wand/ plafond te bevestigen d.m.v. slobgaten (gat met sleufje in de Satijn buis).

 

Waarom de productnaam FLiRD Satijn-Basic?

Het armatuur is gemaakt van een Satijnen buis en is voorzien van een LED lichtbron met standaard product kenmerken en de lichtsterkte kan niet gedimt worden vandaar deze productnaam!Lees de volledige beschrijving

 

Extra informatie

Projecten

FLiRD Basic, is een prachtig slank LED Buis armatuur, 40 mm in doorsnede.

Om de productfoto’s te ondersteunen hebben we een tweetal video’s opgenomen.

In de eerste video laat ik enkel de FLiRD Basic zien. Het armatuur is gebouwd met een Satine buis met maar slechts een doorsnede van 40 mm.
In de tweede video laat ik u zowel de FLiRD Basic als wel de FLiRD Basic XL zien. Zo kunt u heel goed zien dat de FLiRD Basic slechts een doorsnede heeft van 40mm en de FLiRD Basic XL echt heel robuust is.

Veel kijk plezier.

Andere suggesties…

  • FLiRD Satijn -Excellent- een dimbaar industrieel hang LED buislamp verwerkt in een Ø40 mm tot aan Ø90 mm Satijn buis detail-voorkant
    Opties selecteren Details