FLiRD Play RVS -Basic 360°- glazen LED buis hanglamp Ø 27mm met RVS doppen.

 • FLiRD Play RVS -Basic 360°- armatuur:
  • Een glazen LED buislamp van Ø27 mm.
  • RVS Doppen.
  • Stralingshoek haast 360°.
  • Niet dimbaar.

Klik hier voor de FAQ

Vanaf 159,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Play RVS -Basic 360°- glazen LED buis hanglamp Ø 27mm met RVS doppen.

Sinds kort hebben we ons product portfolio uitgebreid met een nieuwe hanglamp, namelijk de FLiRD Play RVS -Basic 360°-. Zoals de productnaam al doet vermoeden bestaat deze design hanglamp uit twee RVS doppen en heeft een stralingshoek van 360°, vandaar de naam FLiRD Play RVS -Basic 360°-.

De afkorting RVS staat voor Roest Vrij Staal echter in mijn beleving staat het voor luxe/ industrieel/ exclusief/ strak design. Door deze hanglampen te voorzien van RVS doppen worden het zeer exclusieve design hanglampen. Deze LED hanglampen worden voornamelijk horizontaal opgehangen d.m.v. Ø 1mm dunne staaldraden. Om het industrieel design van dit armatuur te optimaliseren worden deze lampen gevoed door een zeer dun transparant snoer.

 

Waarom de productnaam FLiRD Play RVS -Basic 360°-?

Het armatuur komt voort uit de productgroep Play en is voorzien van basic LED lichtbron met standaard product kenmerken. De stralingshoek bedraagt maar liefst 360°. Lees de volledige beschrijving

 

Toepassing.

Het armatuur wordt toegepast in winkels vanwege de RVS doppen. Maar wordt ook gebruikt voor in kantoren met een industriële stijl.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Play RVS -Basic 360°- armatuur.

Aan elke opdrachtgever vragen wij altijd waarom kiezen jullie voor dit type enkelvoudige LED buislamp? Het meest gehoorde argument is, dat een zeer dun/minimalistisch ontwerp is en natuurlijk het feit dat het armatuur voorzien is RVS doppen.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van onze FLiRD Play RVS -Basic 360°-  hanglamp.

·        Design van de FLiRD Play RVS -Basic 360°- .

Het armatuur bestaat uit één Ø27 mm LED buislamp die aan beide zijden voorzien is van een 9 cm Ø32 mm RVS dop. De stralingshoek van de LED Lichtbron bedraagt maar liefst 360°. Het ontwerp is gebaseerd op minimalisme om zo de industriële Touch zo goed mogelijk te benaderen.

 

·        RVS doppen.

De RVS doppen bestaan ​​feitelijk uit 2 delen namelijk uit een 9 cm Ø 32 mm RVS pijpje en een insteek RVS dop. Deze combinatie van pijp en de dop worden uiteindelijk de RVS doppen genoemd. Wij bieden drie type RVS doppen, namelijk een platte RVS dop, een halve bolle RVS dop en als laatste een bolle RVS dop aan u de keuze.

 

·        Dun transparant netsnoer.

Het armatuur wordt gevoed door een dun transparant netsnoer. Dit netsnoer is zeer dun en doorzichtig zo versterk je het exclusieve/ industriële/ niveau van deze design hanglamp. De dunne transparante netsnoer wordt van bovenaf in de Roest Vrij Stalen pijp gemonteerd en dicht naast de flexibele staalkabel. Zo kunnen de staaldraad en de dunne transparante kabel strak tegen elkaar worden gemonteerd, als of je slechts één draad hebt.

 

·        Stralingshoek van haast 360°.

De LED-lichtbron van het armatuur straalt haast rondom. Feitelijk hetzelfde als een oude TL buis die straalt ook rondom uit. Door deze stralingshoek van bijna 360° is het ook mogelijk om dit type armatuur verticaal op te hangen.

 

·        Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is dit armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit respectievelijk 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels.

  

·        Interne LED-driver.

De LED driver is verwerkt in de 9 cm RVS dop, zodat de voedingsdraad direct op de 230V aangesloten kan worden.

 

·        De lichtbron van FLiRD Play RVS -Basic 360°-  armatuur is niet dimbaar.

De LiRD Play RVS -Basic 360°, kunt u in de basis uitvoering slechts enkel en alleen aan/ uit zetten. De lichtsterkte van deze LED buislamp kunt u niet dimmen. Mocht u dat wel willen dan verwijzen wij u graag naar de FLiRD Play RVS -Excellent 180°-look and feel hetzelfde met dat verschil dat van dit armatuur de lichtsterkte wel instelbaar is.

 

·        Zwevend ophangen.

De FLiRD Play RVS -Basic 360°-  dient schuin of horizontaal opgehangen te worden. Het armatuur is voorzien van 2 dunne Ø 1 mm staaldraden. Deze staaldraden hebben een standaard lengte van 150 cm lang, natuurlijk kunt u deze lengte aanpassen. Natuurlijk zitten er ook klemmetjes bij zodat er lusjes aan de staaldraden gecreëerd kunnen worden waar de FLiRD Play RVS -Basic 360°-  aan wordt opgehangen.

 

FLiRD Play RVS -Basic 360°-  wordt als een compleet armatuur geleverd.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ woning/ horeca te voorzien van deze industriële LED buis hanglamp. Dan ontvangt u een compleet armatuur, bestaande uit:

 • FLiRD Play RVS -Basic 360°-  armatuur in de gewenste lengte en lichtkleur met RVS doppen.
 • Ophangsetje, met daarin:
  • Voor montage aan het plafond, schroefoogjes en bij passende pluggen.
  • Lood klemmetjes voor het creëren van de lusjes aan de staaldraden.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om dit basis model van de FLiRD Play RVS -Basic 360°-  te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • De platte-/ bolle RVS doppen.
 • Extra lange staal- / voedingsdraden.
 • Mooie plafondbeugels in plaats van de gratis bijgeleverde schroefoog haakjes.
 • Losse stekkers, zodat u het armatuur direct in een wandcontact doos kunt steken.

Deze opties worden u aangeboden zodra u het armatuur in uw winkelwagen stopt.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vaardigheden hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

Extra informatie

Projecten

FLiRD Play RVS, prachtige sjieke Industriële LED Buis lamp

Om de productfoto’s te ondersteunen hebben we een viertal video’s opgenomen. Schrik niet 1 van het gehele armatuur en drie filmpjes over de doppen.

In de eerste video laat ik het gehele armatuur zien. Het is een simpel armatuur maar door de geborstelde RVS doppen een zeer luxe/ exclusieve looks. I
n de overige video’s zoom ik in op de doppen.

Veel kijk plezier.

Andere suggesties…

 • Opties selecteren Details
 • FLiRD Play, glazen LED buis hanglamp diameter 27mm stralingshoek 330°-Horizontaal-Compleet
  Opties selecteren Details