Extra Staaldraden Ø 1mm

Ø 1mm staaldraad/ Standaard lengte 150 cm.

Vanaf 10,00 Excl. BTW

Beschrijving

Extra staaldraden Ø 1mm

De FLiRD 4Level Play bestaat uit 4 LED buislampen die horizontaal/ verticaal aan staaldraden worden opgehangen. De staaldraden hebben een lengte van 150 cm.

 

Horizontaal/ Verticaal ophangen van de hanglampen

Bij de bestelling geeft u aan of de LED buislampen horizontaal dan wel verticaal onder de plafonniere worden opgehangen. Als u ervoor kiest om de hanglampen verticaal op te hangen dan wordt er één staaldraad door de dop gestoken waaraan de hanglamp aan wordt opgehangen.

Worden de hanglampen horizontaal/ schuin opgehangen dan worden de beide doppen voorzien van een staaldraad.

 

Standaard lengte van de staaldraden bedraagt 150 cm.

Standaard worden alle hanglampen voorzien van staaldraden met een lengte van 150 cm. Mocht dat te kort zijn, dan kunt u zeer gemakkelijk extra lengte bestellen.

 

Interesse?

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, al uw wensen staan ​​centraal. Wij verwerken graag al uw wensen zo ook de gewenste lengte van de staaldraden. Door deze aanpak en onze vakmanschap hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland gemaakt. Voor een impressie van enige projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij of wel klik hier voor een extern project.

Mocht u vragen hebben over onze unieke hanglamp neem dan even contact met ons op. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in ons atelier in .