FLiRD Retro Duo, 2 transparante Ø 50mm buizen via T koppelstuk gekoppeld en gemonteerd aan kabelgoot.

 • Minimaal 2 transparante buizen van Ø50 mm.
 • Koppel-/eindstukken kunnen in elke kleur worden gespoten.
 • Het aantal transparante buizen van Ø50 mm is gemakkelijk uit te verlengen.
 • Moderne hanglamp in optima forma wat betreft industriële uitstraling.

 

Klik hier voor de FAQ

Vanaf 353,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Retro Duo, 2 transparante buizen Ø 50mm via T koppelstuk gekoppeld en gemonteerd aan kabelgoot.

De FLiRD Retro Duo armatuur is een speciaal ontworpen armatuur om aan kabelgoten op te hangen. Elk kantoorpand met een industriële Touch heeft kabelgoten in het zicht. Hoe gaaf is het dan niet om onder deze saaie kabelgoten super strakke armaturen te monteren?

Het armatuur de FLiRD Retro Duo, bestaat uit twee transparante buizen van Ø 50 mm die via een T-koppelstuk beide buizen aan elkaar koppelt en tevens wordt opgehangen aan de kabelgoot. De LED buislampen in de transparante Ø 50mm buizen hebben een interne driver waardoor de 150 cm lange voedingskabel direct aan de 230V kan worden aangesloten.

 

Toepassing

Steeds vaker worden verouderde / saaie kantoorpanden omgetoverd tot moderne/ industriële look and feel kantoorpanden. Zo wordt het verouderde systeem plafond verwijdert zo ook de saaie inleg TL armaturen. Daarnaast komt alles in het zicht denk aan alle kabels en kabelgoten. De FLiRD Retro Duo armatuur bestaat uit 2 transparante buizen met een diameter van 50 mm en die via het T koppelstuk heel gemakkelijk bevestigd kan worden aan kabelgoten.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor onze FLiRD Retro Duo.

Aan alle klanten vragen wij altijd waarom kiezen jullie voor dit armatuur? De twee meest gehoorde

redenen om dit armatuur te kopen zijn de Retro-look en de zeer eenvoudige installatie.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

DLS, De Lampen Specialisten heeft zich de afgelopen jaren enorm geprofessionaliseerd in het ontwerpen en maken van LED design armaturen. Vele architecten hebben ons de afgelopen jaren vaak benadert met vragen over een te ontwerpen/maken armatuur. Daarnaast ontwerpen wij zelf ook armaturen en zoals u zult begrijpen is dat het allerleukste om te doen. Dat begint bij een idee om vervolgens uit te tekenen en uiteindelijk in onze werkplaats te laten ontspruiten tot een prachtige armatuur.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

  

Enkele product kenmerken van dit armatuur de FLiRD Retro Duo.

 • Design van de FLiRD Retro duo.

Dit industrieel LED-armatuur bestaat uit minimaal 2 transparante buizen van Ø 50 mm die via een T- koppelstuk aan elkaar en aan een kabelgoot worden gemonteerd. Door een dop te vervangen voor een T koppelstuk kun je er een derde transparante Ø 50 mm buis aan het armatuur toevoegen. Zo kun je oneindig door blijven verlengen.

 

 • Kleur van de koppelstukken.

Natuurlijk kunnen wij in elke gewenste kleur de koppelstukken aanbieden. Zoals jullie ook op de foto’s kunnen zien, hebben wij deze zowel in het zwart als wel in rood gespoten. Zwart straalt stoerheid uit en rood is erg opvallend en brutaal.

 

 • Stralingshoek van haast 360˚.

De LED buislampen in de Ø 50 mm transparante buizen hebben een stralingshoek van haast 360˚, oftewel haast de gehele Ø 50 mm transparante buis wordt rondom verlicht.

 

 • Interne LED-drivers.

De toegepaste LED-buislampen hebben een interne LED-driver, waardoor het armatuur direct op de 230V aangesloten kan worden.

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Retro Duo armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit of koel wit vergeleken met 3.000 Kelvin of 4.000 Kelvin. Heden ten dage is de meest vermoedelijke lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als een zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor ontspannen ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels.

 

 • Het armatuur van de FLiRD Retro Duo is niet dimbaar.

Het armatuur de FLiRD Retro Duo kunt u enkel en alleen aan/uit zetten. De lichtsterkte van deze LED buislampen kunt u niet instellen.

 

 • Armatuur zeer eenvoudig op te hangen aan de kabelgoot.

Het T koppenstuk hebben wij voorzien van een holle M10 draadeinde. Zodoende hoef je alleen maar een Ø 10 mm gat in de kabelgoot te boren, het draadeind door te steken en met een moer vast te draaien.

  

Een compleet FLiRD Retro Duo armatuur bestaat uit:

Kiest u ervoor om uw kantoor te voorzien van deze unieke/handgemaakte transparante LED buislampen. Dan ontvangt u een complete armatuur, bestaande uit:

 • Uiteraard de FLiRD Retro Duo bestaande uit 2 transparante Ø 50 buizen in de gewenste lengte en lichtkleur.
 • Het koppelstuk (T stuk) en de einddoppen in de uitvoering van Ø 50 mm.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Levering.

Zodra het armatuur wordt besteld, wordt de FLiRD Retro Duo direct ingepland om te maken. Nadat het armatuur de laatste controle goed heeft doorstaan, wordt het armatuur ingepakt en aangeboden aan het vervoersbedrijf DPD.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te kunnen verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vaardigheden hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland mogen voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact met ons op.

 

Extra informatie

Projecten

Locatie Amsterdam

Koppelbare Design Lampen

Supergaaf resultaat.