FLiRD Budget, Hanglamp LED buis diameter 27mm stralingshoek 180°

 • Slechts Ø27 mm ronde LED buisarmatuur zeer geschikt als werkplekverlichting.
 • LED buislamp, straalt naar één kant oftewel een 180° stralingshoek.
 • De LED buislamp kun je direct aansluiten op de 230V.
 • In de basis uitvoering is de FLiRD Budget niet dimbaar, optioneel is het wel mogelijk.

Klik hier voor de FAQ

Vanaf 99,00 Excl. BTW

Beschrijving

FLiRD Budget, hanglamp LED buis diameter 27mm stralingshoek 180°.

Het armatuur de FliRD Budget is een enkele LED-buislamp met een stralingshoek van slechts 180° en beide zijden zijn voorzien van standaard doppen van het merk “Martens”. Het LED buis armatuur wordt opgehangen aan Ø 1mm staaldraden. De LED driver is intern in de LED buislamp verwerkt zodat het voedingssnoer direct op de 230V kan worden aangesloten. De productnaam FLiRD Budget, komt voort uit enkele technische beperkingen en de toegepaste “standaard” onderdelen.

 

Toepassing.

Deze buislamp was de eerste LED Design armatuur die wij in opdracht van een architectenbureau hebben ontworpen. De opdracht was, ontwerp een LED buislamp zonder armatuur die tevens via staaldraden gemonteerd kan worden aan het plafond. In vele “industriële” kantoorpanden worden ze enigszins schuin en door elkaar heen boven de werkplekken gemonteerd. Tevens worden deze LED buislampen ook toegepast als verticale wandlampen, denk zowel aan als gang verlichting of in winkels als etalage verlichting. Galerij.

 

Kopers kiezen om de volgende redenen voor de FLiRD Budget LED Buis armatuur.

De reden dat architecten dit armatuur kiezen, is voornamelijk het minimalisme. Het is echt alleen maar een LED buislamp met aan beide zijde een standaard zwarte dop die schuin of horizontaal kunnen worden opgehangen aan staaldraden. Daarnaast is de installatie ook zo simpel alleen de stekker in de 230V en de lamp is aan. Dus minimalisme is het belangrijkste koopargument, maar de lage verkoopprijs en de snelle installatie zijn natuurlijk ook zeker belangrijke redenen om voor dit armatuur te kiezen. Architecten die saaie kantoorpanden omtoveren tot hippe/ industriële/ kantoorpanden daar komen onze armaturen optimaal tot zijn recht.

 

Introductie DLS, De Lampen Specialisten.

Wij, De Lampen Specialisten zijn specialisten in het ontwerpen en maken van bijzondere industriële LED armaturen. Zo ontwerpen wij diverse type LED buislampen, zoals de FliRD Budget tot aan hele bombastische LED-kubussen en kroonluchters die uit vele LED-buislampen zijn vervaardigd.

Alle armaturen van De Lampen Specialisten beginnen met de merknaam FLiRD, dat staat voor Flying LED illumination by Rene Design.

 

Enkele product kenmerken van de hanglamp FLiRD Budget.

 • Ontwerp van de FLiRD Budget.

Het armatuur bestaat uit één Ø27 mm LED-buislamp die aan beide zijden is voorzien van standaard zwarte dop van het merk “Martens”. Die overigens in elke kleur gespoten kan worden. Het ontwerp is gebaseerd op minimalisme om zo de industriële Touch zo goed mogelijk te benaderen.

 

 • Stralingshoek 180°.

De LED-lichtbron van de armatuur straalt rechtstreeks naar één kant. Dat wil zeggen, als het armatuur horizontaal/schuin boven een bureau wordt opgehangen, wordt de werkplek verlicht, maar het plafond wordt niet onnodig verlicht!

 

 • Standaard lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

In elke gewenste lichtkleur is de FLiRD Budget armatuur leverbaar. Zo kunt u kiezen uit de meest toegepaste lichtkleuren, warm wit/ koel wit of zelfs daglichtkleur respectievelijk 3.000 Kelvin/ 4.000 Kelvin en 6.500 Kelvin. Heden ten dage is de meest toegepaste lichtkleur voor kantoren 4.000 Kelvin (koel wit). Deze lichtkleur wordt als zeer prettig licht ervaren. De lichtkleur 3.000 Kelvin (warm wit) wordt nu enkel en alleen nog toegepast voor relax ruimtes zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine van wel in winkels. De lichtkleur 6.500K wordt veelal gekozen voor  in loodsen/ werkplaatsen.

 

 • Interne LED-stuurprogramma.

De LED driver is intern in de LED TL buis verwerkt, zodat het zwarte voedingssnoer direct op de 230V aangesloten kan worden.

 

 • In de basis uitvoering is de FLiRD Budget niet dimbaar.

De FLiRD Budget kunt u in de basisuitvoering slechts enkel en alleen aan/uit zetten. De lichtsterkte van deze LED buislamp kunt u niet dimmen. Mocht u dat wel willen dan vervangen wij de standaard LED TL buis voor een LED TL buis die wel de dimfunctionaliteit ondersteunt, zie hiervoor de FLiRD Budget 180.

 

 • Zwevend ophangen of strak aan de wand gemonteerd.

Het armatuur de FLiRD Budget, wordt voornamelijk horizontaal/ schuin opgehangen met dunne Ø1mm staaldraden. U kunt echter ook kiezen om de FLiRD Budget strak aan de wand/plafond te monteren via slobgaten (gat met sleufje in de achterkant van de LED-buis) aan uw keuze.

 

 • Energiezuinige LED buis armatuur.

De LED buislampen verbruiken weinig elektriciteit. Rekenvoorbeeld. Vroeger had je in een kantoor boven elke werkplek 1 inleg dubbel uitgevoerde TL armatuur die 100 Watt verbruikte. Nu kun je deze vervangen voor 1 LED buislamp die slecht 22 Watt verbruikt. Hierdoor een besparing van 78% alleen al op het elektriciteitsverbruik plus een veel langere levensduur van 50.000 branduren i.p.v. 8.000 branduren.

 

 • Zeer eenvoudige installatie.

De installatie is zeer eenvoudig en snel uit te voeren, ter ondersteuningen leveren we er ook een Nederlandstalige handleiding bij. Feitelijk zijn het 2 stappen, de eerste stap gaat over het ophangen van het armatuur. De tweede stap is het aansluiten van het armatuur op de 230V. De gehele installatie zal nog geen 5 minuten in beslag nemen.

 

Het armatuur de FLiRD Budget wordt als een compleet armatuur geleverd.

Kiest u ervoor om uw kantoor/ woning te voorzien van deze goedkope/ handgemaakte LED buislamp. Dan ontvangt u een complete armatuur, bestaande uit:

 • FLiRD Budget hanglamp in de gewenste lengte en lichtkleur met standaard zwarte doppen van het merk “Martens”.
 • Ophangsetje, met opslag:
  • Voor het plafond, schroefoogjes met bijpassende pluggen.
  • Lood klemmetjes voor het maken van de lusjes aan de staaldraden.
 • Een Nederlandstalige handleiding, zo wordt het ophangen nog gemakkelijker.

 

Optioneel.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het basismodel van de FLiRD Budget te optimaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Extra lange staal-/voedingsdraden.
 • Mooie plafondbeugels in plaats van de gratis bijgeleverde schroefoog haakjes.
 • Dim functionaliteit, zie hiervoor de FLiRD Budget 180.
 • Losse stekkers, zodat u het armatuur direct in een wandcontact doos kunt steken.

 

Levering.

Direct nadat u het armatuur hebt besteld worden de benodigde onderdelen besteld en het armatuur ingepland om te maken. Alle armaturen worden verstuurd via het vervoersbedrijf DPD of we komen de bestelling persoonlijk afleveren.

 

Trots.

Wij, De Lampen Specialisten leveren maatwerk, uw wensen staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten altijd al uw wensen te verwerken in elk gewenst FLiRD armatuur. Door deze aanpak en onze vaardigheden hebben wij al vele projecten in het binnen- en buitenland voorzien van onze industriële Design armaturen. Voor een indicatie van onze gerealiseerde projecten verwijs ik u met trots naar onze galerij. Mocht u vragen hebben over onze unieke LED buislampen neem dan even contact op met ons op.

Extra informatie

Video filmpjes

FLiRD Budget, dat is feitelijk onze eerste ontworpen Zwevende LED TL buis

Om de productfoto’s te ondersteunen hebben we een tweetal video’s opgenomen.

In de eerste video laat ik het gehele armatuur zien.
In de tweede video zoom ik in op de details van de lamp, zie de standaard doppen van Martens beton.

Veel kijk plezier.